2777
2789
وااااااااااااای عزیزم خخیلی واست خوشحالم امیدوارم نینیتون چه دختره چه پسر ، نی نی لاتی بشه واسه خودش ...

فدات عزیزم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

اما هرچی باشه ادم ته دلش یجوری میترسه! اولین بچمه ک قراره سز کنم

اون استرس همه دارن الان باید بخوابی از فردا بی خوابی داری اونا ترسناکه.منم سزارین شدم سر میشی راحت میاد بغلت ترسی نداره بشبن استفاده از فین گیر پوشک کردن اگه شیرخشکی شد چند پیمونه شیرخشک و چقدر آب قطره جی‌بدی اینارو یاد بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سزارین اختیاری هستی؟میشه بگین چ مراحلی قبلش رفتین تا نامه دادن

بله سزارین اختیاری! از طبیعی میترسیدم رفتیم پیشه یه متخصص حرف زدیم قراره تو یه بیمارستان خصوصی با سزارین برداره! بیمارستان دولتی قبول نکرد اصلا

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

استرس نداره...هیچی نمی فهمی...فقط بعدش کمی درد داری که شیاف دیکلوفناک بزن و ژلوفن بخور دیگه تمومه... ...

اره همه همینو میگن اما میگن سوند هم درد داره درسته؟

درکت میکنم کلا یه دل آشوبه بدی به ادم میفته 

خیلی سخته واقعا 

تو این ۹ ماه بخدا من پیر شدم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
اون استرس همه دارن الان باید بخوابی از فردا بی خوابی داری اونا ترسناکه.منم سزارین شدم سر میشی راحت م ...

مرسی از راهنماییت دوست عزیزم

بله گلم...😔

مشکلت چیه ؟ سالمین خودتو شوهرت؟ آزامایش رفتین؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
نه من که سوند نداشتم...باعث عفونت میشه...وااای به نظرم خیلی بده...من خودم پاشدم رفتم دستشویی...به نظ ...

اخه من هردیقه دیشوییم میگیره دسته خودم نیس

مبارکا باشه.سز که هستی استرست کمتره.برا منم دعا کن مادر بشم سه ساله منتظرم😔

ایشالا ب این زودیا مادر میشی گلم

مبارکه به سلامتی برای بچم دعا میکنی بعد چهار ماه رفتم خونم شوهرم دیشب آورده دوباره خونه بابام رفت دا ...

نگران نباش کرونا نیست

بچه ها چن هفته سزارین میکنن؟ من 36 هفتمه هنوز نمیدونم طبیعی هستم یا سزارین

برو سونو اونجا مشخص میشه ک زایمانت طبیعیه یا سزارین! ب من هفته ۳۳ گفتن زایمانم طبیعی هست