2777
2789
عنوان

پسرمو از شیر گرفتم خیلی داغونم😭😭

925 بازدید | 38 پست

خیلی بیقراری میکنه 

همش گریه میکنه 

تازگیا گاز میگیره 

وقت خوابش هم میاد دیگه واقعا دیوونه میشه

۲۰ ماهشه 

بچه ها راهکاری دارین؟

راستی سینه هام هم خیلی سفت شدن ودردناک 

کی خوب میشن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم فقط ببرش بیرون شبا با ماشین دورش بده تا بخوابه اگه بچه همسن دورشه ببرش بازی کنه ،،من برای پسرم کلی خوراکی خریده بودم که ندیده بود قبلا هربار گریه درمی‌آورم یکی میدادم بهش اسباب بازی جدید براش بخر به سینه هاتم چیزی نزن ببینه بترسه بگو اوف شده تمام

منم میخواستم از شیر بگیرم ذولا الان تو گرما اصلا مناسب نیست بچه رو از شیر بگیری ضعیف میشه.روزها بلنده ساعت نمیگذره.گرمه.اسهال نشده ی وقت.گناه داره میذاشتی واسه مهر از شیر میگرفتی

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

خانم ها ترو خدا دعا کنید دارم پسرم رو می برم ازمایش یه بار بردم گفتن دیابت داره تا صبح نخوابیدم شما را به خدا هر چی می تونین براش بخونین

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
پسرت سريه هفته بهتر ميشه ولي سينه هات ٢هفته طول ميكشه منم يه ماه تجربه اش كردم

واقعا 

مرسی خیالمو راحت کردی 

سینه هم دست میزنم یه قسمتاش خیلی سفت شدن ترسیدم یهو کیست بشه 

بچه شما هم اینجوری بود؟دلم براش خیلی میسوزه

همش میاد سرشو میزاره روش گریه میکنه😭

واقعا  مرسی خیالمو راحت کردی  سینه هم دست میزنم یه قسمتاش خیلی سفت شدن ترسیدم یهو کیست ب ...

الهی 💔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
خانم ها ترو خدا دعا کنید دارم پسرم رو می برم ازمایش یه بار بردم گفتن دیابت داره تا صبح نخوابیدم شما ...

سلام عزیزم ،پیشنهاد می دهم نذر حضرت علی اصغر کنید.

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
منم میخواستم از شیر بگیرم ذولا الان تو گرما اصلا مناسب نیست بچه رو از شیر بگیری ضعیف میشه.روزها بلند ...

یک ماه اسهال بود بردم دکتر گفت از شیرته چون چربه اسهالش میکنه قطع کن 

مجبور شدم وگرنه دوست داشتم حالا حالاها بدم شیرشو 

بچتون چند سالشه؟