2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه الان هم وزن تو بودم اصلا به لاغری فکر نمی‌کردم به نظرم حلقه بزن شکم پهلو رو سریع آب میکنه

بلد نیسم😂خیلیییم تنبلم کرونام بدترم کرده قرنطینم کلا

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خب چشم☹💙 ولی من دوس دارم لااااغر بشم الان پهلو و شکمم خیلییی اذیتم‌میکنه خیلییی  قدم ۱۶۰ وزن ...

اوت اپا‌ ورزشای‌ پهلو خیلی خوب دارن

من از پهلو شکمم‌ خیلی راضی بودم

ولی الان دوباره هی دارم میخورم همه جونم نیاز داره به خوراک داره شکمم‌ میاد جلو گفتم فدا سرم بیاد یه کم بدنمم‌ برگرده شدم‌ اسکلت زشت پوست و ....م ریخته

ولی شما اون اپلیکیشنارو‌ نصب کن آهنگم‌ دارن خودشون باهاشون شکم پهلوارو‌ کار کن قول میدم انقد خوشت میاد ول کنش‌ نمیشی اولش سخته بعدش خودت زمان و اعداد بهش اضافه میکنی بعدش دنبال اپای پیشرفته تر میری😃😃😃 انقد از بدنت خوشت میااد

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

برو باشگاه مربی خصوصی بهت برنامه غذایی هم میده راحت کم میکنی اما هزینه اش کمی بالا هست. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
نه یعنی از روز اول تا ده روز نهایت بیست و یک روز  بابام و داداشم گرفتن روز هفدهم من رفتم خونشو ...

امروز ۱۵ روزه یعنی ۶ روز دیگه میتونم برم بیرون از قرنطینه؟؟

خیلی مهمه واسم ناقل نباشم چون خیلی درد کشیدم و دارم نمیخام کسی مثل من بیمار شه 

اخه بچه کوچیک دارم نمیشه جایی بذارمش

یسریا آنلاین تمرین میدن با برنامه غذایی 

یکیش غفاری هست ک کلی تبلیغ هم داره. محسن میری هم تیمش آنلاین ورزش میدن و رژیم. باشگاه ایرانیان هم آنلاین تمرین میده هم حضوری.... واقعا هم نتیجه داره و اصولی. غیر اصولی رژیم نگیر و سر خود. تحقیق کن که بدنت ضعیف نشه 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫