2777
2789

سلام 

پسر من مهر 5 ساله میشه، یه سایت هست سایت پادا که ثبت نام میکنه بچه ها رو برای پیش دبستانی، سوال من اینه که پیش دبستانی 1و2 اجبارهستن که طی بشن؟ نمی تونم وقتی 6 سالش شد بزارم پیش دبستانی؟ نگرانی من برای کرونا هست لطفا اگ کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن پیش 1نرفته امسالبایدپیش2بره منم درگیرثبت نامشم مدارس دولتی میریم براثبت نام ولی جدی نمیگیرن&n ...

عزیزم دخترت چند سالشونه؟ چرا مهد نذاشتی فکر کنم بهتر باشه 

دختر من ۵ سالشه

گفتن مجازیه ثبت نام نکردم

یکی دوتا هم نیستیم زیادیم

اجباری نیس

تازه شما که بچه تون پیش ۱ میشه و اصلا اجباری نیس

پیش ۲ هم همینطور

یه دوره فشرده۲ ماهه اگه لازم باشه براشون حضوری میذارن تابستون قبل از کلاس اول

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
من بنا به دلایلی نمیفرستم خودم دارم باهاش کار میکنم سال دیگه انشالله بفرستمش اول

من برای کرونا میگم چون میدونم رعایت نمی کنن ترس دارم بعید میدونم واکسیناسیون تا مهر انجام بشه 

مهرماه میشه 6سالش .والا مهدی که نزدیک ماست زیادازش راضی نیستم قبلا کلاس بردم دخترمو خیلی اهمیت نمیدن

به نظرت من از الان بزارم یا بزارم وقتی 6 سالش بشه؟ الان هم مهد کودک رفتم میترسم بزارم هیچکدوم از مربی ها ماسک نزده بودن