2777
2789
عنوان

سوال دارم، راجب پیش دبستانی لطفا اگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 45 پست
من برای کرونا میگم چون میدونم رعایت نمی کنن ترس دارم بعید میدونم واکسیناسیون تا مهر انجام بشه 

والا ما از یه مدرسه دولتی سوال کردیم گفتن اگه انلاین باشه رایگانه تعجب کردم اخه اولین باره شنیدم؟

من برای کرونا میگم چون میدونم رعایت نمی کنن ترس دارم بعید میدونم واکسیناسیون تا مهر انجام بشه 

مهمترین عاملش کرونا هست اصلا با عقل جور در نمیاد بچه پنج ساله چی میفهمه 

سلامتیش مهمتره حالا یه سال دیرتر فیلسوف بشه مطمین باش تصمیم درستی گرفتی ولی بیخیال هم نباش باهاش کار کن کلی پیج پیش دبستانی تو اینستا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهر 95 هست 

پیش یک میشه کلا ولش کن... ولی خودت کتاب بگیر کار کن مفاهیم رو یاد بده

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اگه شناسنامه مهر ۹۵ هست امسال اجبار نداره سال آینده پیش دبستانی  پسرم بهمن ۹۵ هست سال دیگه انش ...

آره متولد مهر سال 95، گفتم جا نمونه پرسیدم گفت پیش 1 بزار، تو اخبار هم دیدم میگفت سایت پادا ثبت نام کنن

به نظرت من از الان بزارم یا بزارم وقتی 6 سالش بشه؟ الان هم مهد کودک رفتم میترسم بزارم هیچکدوم از مرب ...

ببین دختر داداشم امسال باید بره پیش دبستانی چون حروف و اعداد رو بلد نیست یه دوره یک ماهه الان براش گذاشتن تا آشنا بشه که مهر که پیش دبستانی شروع شد بلد باشه و از بقیه عقب نباشه 

به نظرت من از الان بزارم یا بزارم وقتی 6 سالش بشه؟ الان هم مهد کودک رفتم میترسم بزارم هیچکدوم از مرب ...

به نظرم بزاروقتی 6سالش شد الان خطرناکه منم دخترمو پیش 1نفرستادم الانم ازخدامه انلاین باشه

ببین دختر داداشم امسال باید بره پیش دبستانی چون حروف و اعداد رو بلد نیست یه دوره یک ماهه الان براش گ ...

پس پیش 1 هم ضروریه یا باید باهاش کار کرد خوب آخه این کرونا هست دلم هزار راه میره بخوام بفرستم جایی

به نظرم بزاروقتی 6سالش شد الان خطرناکه منم دخترمو پیش 1نفرستادم الانم ازخدامه انلاین باشه

فکر نکنم ضروری باشه گذروندن پیش 1، آره منم برای همون خطر کرونا میگم