2777
2789
عنوان

مامانم الان بهم گفت هر زه و رفت

355 بازدید | 12 پست

بچها من سر جریاناتی ب همسرم چند روزه شک کردم و فقط خدا میدونه این شکای من درسته یا ن

بدظری یک خانمی گفتن فال میگیره بهش گفتم برام فال بگیره گفت همسرت با کسیه خیلی وقته و طرف خیلی اصرار داره ک بیا منو بگیر و ارتباطمونو رسمی کن.اصن دیگ از بدظر حالم بده.وقتیم ک حالم بده کلا نمیتونم چیزی بخورم یا حرفی بزنم کلا مث یک مرده متحرک میشم.بعد تنها همدمم گوشیه.نمیتونم حرف بزنم خودمو با گوشی سرگرم میکنم.امشب تنها بودم خونه خودم.اومد خیر سرش پیشم بمونه کلیییی تهمت بهم زد و رفت.گفت ت ج‌نده ای و خودتو این زندگیو نگه نمیداری.تو لیاقت این شوهرو نداری.حالا خودش قبلا چشم داشته ب شوهرما.اصن یک حرفایی میزد من میموندم.منم گفتم خوبه الان منم بهت تهمت بزنم؟بعد گفت تو ج‌نده ی شهری تو خودتو نده از من رد شده

منم گفتم شوهرم کاری نکنه من نمیکنم بعد گفت بذار بکنه اون مرده ولی تو زنی ابروت میره تو فلانت.

وای چ حرفای بدی زد بهم خدایا.بااینک من تاحالا پامو کج نذاشتما فقط یخورده پوششم ازاده ولی ب قران هیشکی جز همسرم ب چشمم نمیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی مامانته😐😐  عزیزم ب فالگیرا اعتماد نکن اگر اینا میتونستن کاری کنند واس خودشون میکردن

حرف اون فالگیره زندگیمو ریخته بهم بقران

نمیدونم باور کنم یا ن

ببین من میگم خودت قضاوت کن همش میگفت من از بابات خوشم نمیاد یکی مث شوهرتو خوبه  یا یبار بابام ...

چی بگم والاع ولی انگارخیلی راحته پیش داماد

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍