2777
2789

خواهشا خواهرانه راهنماییم کنید و کامل متن رو بخونید ممنون 💋

من دارم میرم نهم میخوام برم انسانی درسم خوبه تجربی هم میتونم برم ولی علاقه ندارم و اینکه از فیزیک و اینا خوشم نمیاد،  تمام علاقه ی خودمو تو انسانی میبینم و میخوام برم و از انتخابم خوشحالم چون علاقه دارم و با لذت میخونم و راحت ترم 

ولی از اون طرف آینده ی شغلیشو چیکار کنم ؟ چرا میگن بازار کار نداره ؟ اونایی که میرن چیکار میکنن ؟ همه بیکارن ؟ 

پس این همه میرن انسانی و اونایی که رتبه های ۱ و ۲ میارن حتماااا خیلی درسخون بودن پس چرا میگن به درد نمیخوره و ارزش نداره؟ 

دارم دیوونه میشم یکی بگه من چیکار کنم 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موفق باشی . ببین اینکه علاقه داری مهم ترین چیزشه و اره توی ایران اینده شغلی نداره ولی اگه توی دانشگاه هم رشته های مرتبط با گروه علوم انسانی بخوای بخونی خیلی راحت میتونی باهاش مهاجرت تحصیلی کنی و خب کشور های دیگه اینده داره .

دلمه برگ میخوام ☝🏼

خواهر منم امسال رفت انسانیحالا زوده بخوای برا انتخاب رشته تصمیم بگیری تو طول سال کلی نظرت عوض میشه

بله میدونم 

ولی اگه آینده نداشته بشه نمیرم 

ولی خب از اون طرف علاقه دارم چیکار کنم 

عزیزم موفق باشی . ببین اینکه علاقه داری مهم ترین چیزشه و اره توی ایران اینده شغلی نداره ولی اگه توی ...

حالا اگه کسی نخواست مهاجرت کنه اینجا چی بخونه 

همه که مهاجرت نمیکنن

فقط فقط سمته چیزی که علاقته برو دیگه به هیچی فکر نکن 

تو هر چیزی علاقه داشته باشی اون رو با عشق بخونی صدرصد موفق هم میشی 

وگرنه تو چیزی که علاقه نداری درس بخونی باور کن به هیج جا نمیرسی یا خیلی سخت میرسی همه چیز از علاقه میاد 

_
خواهر منم امسال رفت انسانیحالا زوده بخوای برا انتخاب رشته تصمیم بگیری تو طول سال کلی نظرت عوض میشه

گلم خواهرتون معدل نهمش چند شد 

و هدفش چیه میخواد چه رشته ای بره از انسانی 

خودم یازدهم انسانیم و برگردم عقب بازم میام انسانی

ممنون 

یعنی برم ؟ 

شما چه رشته ای میخوای بری دانشگاه؟

الان یازدهمی تا الان خوب بوده  راضی هستید؟

من فارغ التحصیل تجربی ام 

اما توی انسانی اگر رتبت خوب باشه میتونی حقوق بزنی! درسته ک ازمون وکالت داره ولی تقریبا همه ی رشته های خوب ازمون استخدامی دارن 

به نظر من تاپ ترین رشته ی انسانیا حقوقه 

و حسابداری ام رشته خوبیه ک حتی از هنرستانم میتونی بخونی پس دلیلی نداره خودتو روی انسانی اذیت کنی

باقی رشته هاش چرت و پرت میاد به نظرم اگر هدفت حقوقه میتونی بزنی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

من فارغ التحصیل تجربی ام اما توی انسانی اگر رتبت خوب باشه میتونی حقوق بزنی! درسته ک ازمون وکالت داره ...

حقوق علاقه ندارم 

بله ولی اگه از هنرستان بری حسابداری تو دانشگاه بعدش فقط حسابداریه ولی اگه انسانی بری غیر از حسابداری رشته های دیگه هم هست 

روانشناسی چی؟