2777
2789
عنوان

پیش دبستانی...

4466 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من دخترمو میخواستم تو مدرسه دولتی برا پیش دبستانی ثبت نام کنم مدرسه اول که به خونمون نزدیکه گفتن فقط یه پیش ثبت نام میکنن(یعنی فقط اسم دخترمو تو یه برگه نوشت نه مدارک خواست نه بیانه)درمورد هزینه هم سوال کردیم گفتن معلوم نیست هنوز بخش نامه نیومده.مدرسه دوم گفتن مدارک بیارین براثبت نام درمورد هزینه اگه انلاین باشه رایگان حضوری 4الی 5میلیون تومن.حالا من موندم چرا این دوتا مدرسه انقدر حرفاشون متفاوته ازطرفی دوست دارم تومدرسه اول ثبت نام کنم چون خیلی بهتره ولی اصلاجواب درست حسابی نمیدن.ببخشید طولانی شد خواستم با مامانای که بچه پیش دبستانی دارن مشورت کنم ببینم براشماهم اینطوریه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیفرستم...دولتی پیش نداره....غیر انتفاعی هم گفت ده تومن..اجباری نیست که نمیره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

منم پسرمو دولتی نوشتم پارسال ولی ۲ و نیم دادیم فکر نکنم پیش دبستان دولتی رایگان باشه چون پیش اختیاریه و هرچی اختیاری باشه باید پولشو بدی 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

منم پسرمو بردم مدارس ثبت نام کنم مدارس اطرافمون هیچ کدوم پیش دبستان نداشتن. یه مهد خیلی خوب ثبت نامش کردم محیطش کاملا محیط مدرسه اس شنبه تا چهارشنبه از ۱۵ مهر ۲۹۰۰ ، البته ماه پیش ثبتنام کردم گفت شهریه قبل رو میگیرم مرداد که بخشنامه بیاد گرونتر میشه.   فعلا هم فقط ۳۰۰ تومن دادم و مدارکش رو تا شهریور که برم کتاب اینا بخریم

من میخواستم غیردولتی بنویسم چون نزدیک منطقه ما مدرسه دولتی دخترانه نیست، هزینه اش ۹ و ۸۰۰ بود ضمناً غیر حضوری تا ۵ ماه! خواهرشوهرم همون مدرسه آموزگاره گفت ثبت نام نکن تابستون سال بعد کلاس حضوری دارن دو تومن برای آمادگی حضور در کلاس اول. ضمناً با دخترم کار کردم و آماده ورود به دبستانه

دولتی شنیدم یک و پونصده هزینه اش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بله واقعا ده تومن زیاده ولی اگه بگردین تومدارس دولتی هم برگزار میشه

غیر حضوری ارزش نداره ته انلاین اینکه باز از زبان خودم باید یاد بگیره...خودم خونه دارن کار میکنم  کتاب داریم با اون از پارسال دارم پیش میرم...واس کلاس اول سنجش رو اوکی بشه هیچ دوره ایی هم لازم نداره ی راست میره اول

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
منم پسرمو بردم مدارس ثبت نام کنم مدارس اطرافمون هیچ کدوم پیش دبستان نداشتن. یه مهد خیلی خوب ثبت نامش ...

انشالله به سلامتی.ببخشید یعنی اگه کرونا به همین وضع باشه بازم حضوری برگزار میکنن

غیر حضوری ارزش نداره ته انلاین اینکه باز از زبان خودم باید یاد بگیره...خودم خونه دارن کار میکن ...

بله اگه وقتوحوصلشو داشته باشین خوبه توخونه اموزش ببینه ولی من بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم