2777
2789
عنوان

پیش دبستانی...

| مشاهده متن کامل بحث + 4466 بازدید | 41 پست
من میخواستم غیردولتی بنویسم چون نزدیک منطقه ما مدرسه دولتی دخترانه نیست، هزینه اش ۹ و ۸۰۰ بود ضمناً ...

ما از دوتا دولتی پرسیدیم یکی گفت بهشنامه نیومده اون یکی 4الی5تومن درصورتی که حضوری باشه

انشالله به سلامتی.ببخشید یعنی اگه کرونا به همین وضع باشه بازم حضوری برگزار میکنن

والله گفتن که حضوری هست ، کلاساشون رو رفتم دیدم تو هر کلاس کلا ۱۰ تا صندلی چیده بودن بعد طبقه بالا چون بود کلی پنجره و هواکش اینا داشت نوسازه ساختمونه و تازه مهد رو راه انداختن. من که خودم خیلی خوشم اومد.

بعد شهریه رو قرار شد قسطی بدیم و هر ماه که رفتن بدیم اگه بسته شد و بچه ها نرفتن خب بقیه شهریه رو نمیدیم.

بعد احتمال خیلی زیاد مدارس همه مهرماه باز میشه چون واقعا انلاین بچه ها هیچی یاد نمیگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگه وقتوحوصلشو داشته باشین خوبه توخونه اموزش ببینه ولی من بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم

روزی ی ساعت میشینیم پا کتاب اموزشش در حدی نیست ک نتونم ..اجبار هم ک نداره پیش...هم پول بدم هم وقت بزارم پس همون وقت رو میزارم تمام..شمام هرجا بنویسی و غیر حضوری باشه باز بار اصلی رو دوش خودته....ک احتمال خیییلی زیاد غیر حضوری...والا کرونا هم نبود نصف سال سر الودگی هوا تعطیل بود...همین الانش وضع قرمزه ...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ما از دوتا دولتی پرسیدیم یکی گفت بهشنامه نیومده اون یکی 4الی5تومن درصورتی که حضوری باشه

این یک و پونصدو من از همین نی نی سایت شنیدم. اونایی که ثبت نام کرده بودن. خودم نپرسیدم هیچ وقت

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
روزی ی ساعت میشینیم پا کتاب اموزشش در حدی نیست ک نتونم ..اجبار هم ک نداره پیش...هم پول بدم هم وقت بز ...

بعنی اگه نفرستیم به نظرشما بعد بچه هاتواول دبستان اذیت نمیشن .من میترسم معلما به بچه هایی که پیش نرفتن زیاد سرکلاس اهمیت ندن.ازطرفیم میگم طرزیاددادن معلم با ما فرق میکنه حتی اگه انلاین باشه

بعنی اگه نفرستیم به نظرشما بعد بچه هاتواول دبستان اذیت نمیشن .من میترسم معلما به بچه هایی که پیش نرف ...

تو اول اموزش بچه رو اذیت نمیکنه مخصوصا اگه باهاش کار شده باشه....این جمع کلاس و قوانین مدرسه و دوری از مادر اذیت میکنه ک پیش دبستان انلاین جواب گوش نیست....این کلاس اول ک اموزش فرق داره ...پیش انقد سادس ک حتی مربی با سطح تحصیلات مرتبط و خاص نداره ...تو این مهد کودک ها هرکی هر رشته ایی بوده میتونه بره مربی پیش بشه.‌...‌ما همین چند روز پیش با پسرم صفحه فصل هارو میخوندیم اسمشون چیه درختان تو اون فصل چی میشه لباس هام چطوری میشه.....یا صفحه حیوانات اهلی وحشی....خیلی سادس  اصلا تخصصی نیست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
میشه قد و وزن دخترتو بگی لطفا؟

پسره