سلام دوستان من دخترمو میخواستم تو مدرسه دولتی برا پیش دبستانی ثبت نام کنم مدرسه اول که به خونمون نزدیکه گفتن فقط یه پیش ثبت نام میکنن(یعنی فقط اسم دخترمو تو یه برگه نوشت نه مدارک خواست نه بیانه)درمورد هزینه هم سوال کردیم گفتن معلوم نیست هنوز بخش نامه نیومده.مدرسه دوم گفتن مدارک بیارین براثبت نام درمورد هزینه اگه انلاین باشه رایگان حضوری 4الی 5میلیون تومن.حالا من موندم چرا این دوتا مدرسه انقدر حرفاشون متفاوته ازطرفی دوست دارم تومدرسه اول ثبت نام کنم چون خیلی بهتره ولی اصلاجواب درست حسابی نمیدن.ببخشید طولانی شد خواستم با مامانای که بچه پیش دبستانی دارن مشورت کنم ببینم براشماهم اینطوریه ؟
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بچه های شما ۱۰۱ سانت قد و ۱۳ کیلو وزن داشتن میزاشتین پیش دبستانی؟ دلم دریای خونه😔
ب تواناییش نگاه کن درکش یادگیریش ...خیلی ها هسن ریز جسن ولی تواناییشو دارن
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
خب مسلما توانایی های جسمیش هم اندازه هیکلشه میترسم بچه م افسردگی بگیره میترسم مقایسه کنه و ... من ...
درس خوندن توانایی جسمی خاصی نمیخواداااا قرار فقط مداد دست بگیره..شما ب درکش یادگیریش نگاه کن اگه مطابق همسالانش پس دیگه مشکل نیست .موفق باشید
اگه بچه های شما ۱۰۱ سانت قد و ۱۳ کیلو وزن داشتن میزاشتین پیش دبستانی؟ دلم دریای خونه😔
عزیزم دختر منم لاغره .هرکی میبینه میگه این چرا جون نمیگیره منم میگم دخترباید لاغرباشه باربی باشه به دخترمم میگم توخوشگل ترین دخترروی زمینی بهش اعتمادبه نفس میدم.ازت خواهش میکنم شماهم به دخترت اعتمادبنفس بده که تودخترامعجزه میکنه.دختروقتی به سن بلوغ میرسه یه دفعه ای رشد میکنه نگران نباش
قدش چی قدش که یه متر نیست😔 نگرانم تو مدرسه افسرده بشه نگران روان بچه مم
گلم بچه هااصلا تواین فکرانیستن که بخوان قدووزن خودشونو با همدیگه مقایسه کنن .اونا فقط از بازی کردن با هم لذت میبرن .شما هم خودتو ناراحت نکن ژنتیک هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق داره انشالله دختر شما هم به موقعش هم قد میکشه هم وزن میگیره