2777
2789
عنوان

دستش بشکنه دختر 5 سالمو زده😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم براش .. تروخدا دیگه نزار باهم باشن شوهرت مریضه بخداااا مریض

هرکاری میکنم اینا رو همش با خودش میبره اون دفعه پسرمم زده بود هم دهن هم بینیش و گوشش خون اومده بود عوضی زنجیری نمیدونم چه کوفتی مصرف میکنه ک هیچی ب چشمش نمیاد😭😭😭

پرسیدم میگه سرم درد میکنه با دستش یا با لگد معلوم نیست زده تو سر بچم خدا بزنه ب کمرش انشاالله😭😭😭

وای الهی بمزره شوهرت بچت بی بالا بمونه بدونی دیگه بابایی نیس بزنتش آهش از پای شوهرت دربیاد حیوونکی اخه منو بزنن چشم از درد میمیرم اون چطور طاقت دارع اخه برو شکایت کن نری بی عرضه اب نادر نییتی عین اونی ببخشیداااا برو تروخدااا چند سالشه بچت؟ الان کجاس خوابه؟

یه کاربر تعریف میکردشوهرش بچه رو زده بود بعد این بچه رو برده بیمارستان پیاز داغشو زیاد کرده که بچم ک ...

من حرف زدم چشاش از جاش در اومد حالا نزدیک بود بازم از اول 3 تامونو بزنه😭😭😔

هرکاری میکنم اینا رو همش با خودش میبره اون دفعه پسرمم زده بود هم دهن هم بینیش و گوشش خون اومده بود ع ...

وای تروخدا نگو گریم🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭 گرف بمیرم تو کدوم شهرین

وای الهی بمزره شوهرت بچت بی بالا بمونه بدونی دیگه بابایی نیس بزنتش آهش از پای شوهرت دربیاد حیوونکی ا ...

5 سالشه شکایت کنم کجا برم هیچکیو ندارم بمونم ور دل این لعنتی ک هممونو بکشه معتاد آشغال😭😭😭

5 سالشه شکایت کنم کجا برم هیچکیو ندارم بمونم ور دل این لعنتی ک هممونو بکشه معتاد آشغال😭😭😭

بالاخره ی پدر مادری دوستی مترس تو کوچه نمیمونی زنگ بزن کلانتری تروخدا بخاطر بچه هات ....

میدونم گلی ایشالله خدا جوابشو بده همینطوری تو کمپا بزن لهش کنن🤲🤲

الهی آمین اجی دعا کن از شر این حیوان وحشی خلاص بشیم میگن بقیه دعا کنه برات میگیره تور خدا دریغ نکن بخاطر این دوتا طفلم😔