2777
2789

شوهرم یکساله دریک مرکزک برای پدرشوهرم هس کارمیکنه (پدرناتنی!)یکماهه بحثش شده اومده بیرون. یک ماهه دارم من خرج خودشو خونشو میدم.شاغلم شغل ازاد دهنم سرویس!الان 3روزه میبینم سرکله مادرش پیداشده معلوم نیس کروناگرفتن هی برو هی بیا پیدای شوهرم نیس.بمنم واقعیت رونمیگه.اینا درگیرشدن یان.احساس میکنم شوهرم دستش زیر سنگ اوناست ازامروزکلید ماشین و کارت بانکیو بهش دادن نمیگه این زن وجود داره یان.الانم ب راه شده بره شهردیگه دنبال وسیله ای ک برای پدرشه.میگم تا تورو مریض نکنن دست بردارت نیستن میگه قول میدم مریض نشم.خیلی احمقم میدونم وفا دارنیس دلم میسوزه ک دستمون پیش کسی درازبشه.وگرن یکماهه یه زندگی پرازارامش داشتم تا من میومدم خونه هاجم چای اماده گاهی نهاردرست بکن.الان 3روزه با اونا درگیرشده انگارن انگار.ناراحتم دیگه دوسندارم پولمو براش خرج کنم چراک میدونم سرش ب عرش بره تغییرنمیکنه الانم مجبوره بیکاره میگه خوب باشم تا زنم خرج کنه.هرچی خودمومیخام کنترل کنم نمیشه.هرچی میگم خودتوزرنگ بگیر ببین کیا واست هستن کیا نیستن روز سختی.توگوشش نمیره.یادمه روزی همینی ک الان مث موش شده بمن گفت توبدردم نمیخوری همینا بدردم میخورن روزی ک اومدازکارش بیرون باخودم گفتم نخوردی!!ساده نادونیه این بچه

خودشو خونش!

اون موقع که حقوق داشت میرفتی از خونش

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

شغلت چیه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج نکن خب

منم اوایل ازدواج خریدای شوهرم حقوقش کم بود 

دلم میسوخت جو گیر میشدم میرفتیم خریدای کلی خونه رو من میکردم

بعد میدیدم اوووه اووووه از این ور مادر و خواهرش لیست میدن پولش اضافی کرده خرج میکنه دیگ دستمو داغ گذاشتم نکردم

خرج نکن خب منم اوایل ازدواج خریدای شوهرم حقوقش کم بود  دلم میسوخت جو گیر میشدم میرفتیم خریدای ...

این الان یکساله بجزخرجی خونه بمن هزارپول نداده علاوه براینک خودش خرج میکرد منم خرج خودم خونش میکردم.

الانم ک یکماهه خودم همه چیزمیخرم اینم فعلا بیکارنشسته توخونه

ارایشگر.دیگه تاجایی ک بتونم خرج خونه رومیدم الان یکماهه 

خوشبحالت کاش منم یه کاری بلد بودم یه درامدی داشتم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...