2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان یکساله بجزخرجی خونه بمن هزارپول نداده علاوه براینک خودش خرج میکرد منم خرج خودم خونش میکردم. ...

خرج میکنی عادت میکنه دیگ به خودش فشار نمیاره لنتر میشه

دوباره بزار خونه خالی باشه تا به خودش بیاد

اینم مرد؟

کارسراغت نمیاد.برو کارکن 

شوهر احمقم نمیزاره میدونه پول بیاد دستم نمیمونم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
خرج میکنی عادت میکنه دیگ به خودش فشار نمیاره لنتر میشه دوباره بزار خونه خالی باشه تا به خودش بیاد ...

اونجوری ک ننگیه همش ناراحته ازبیکاری شغل دولتی داشت با همین بچه بازیا ازدست داد 

اونجوری ک ننگیه همش ناراحته ازبیکاری شغل دولتی داشت با همین بچه بازیا ازدست داد 

این ننگ ک شما بری کار کنی اون بخوره بخوابه

حالا کارمند بوده ک بوده الان هار میدونه کار دیگه رو؟

اگه غیرت داشته باشه میره کارگری ولی نمیشنه خونه

به نفع خودته بد عادتش نکنی

خستم😔

خودتو خسته میکنی خودتو نادیده میگیری ک آخرش بقیه ام یاد بگیرن براشون کار کنی

عزیزم اگرم کار میکنی فقط واسه خودت پس انداز کن تو وظیفه ای نداری،شده برای خودت قایمکی خوراکی بخر ولی دل نسوزن و شوهرتو تنبل بار نیار

مردی گفتن زنی گفتن

خودتو خسته میکنی خودتو نادیده میگیری ک آخرش بقیه ام یاد بگیرن براشون کار کنی عزیزم اگرم کار میکنی ف ...

وای امروز ب شدت حالم خرابه مادرش ب شدت ب ذاته.الان علیه من پرکرده.سر هویج ها ک تومیدونستی چرا نزاشتی یخجال یکارتون خریده بود 

خودتو خسته میکنی خودتو نادیده میگیری ک آخرش بقیه ام یاد بگیرن براشون کار کنی عزیزم اگرم کار میکنی ف ...

یه کارتون برای مادرش و داییش خب من یه درصدم فکرنکردم ک بزارم یخچال.زیاد بودن مقعصرمنومیدونه

یه کارتون برای مادرش و داییش خب من یه درصدم فکرنکردم ک بزارم یخچال.زیاد بودن مقعصرمنومیدونه

میگفتی بیاد ببره مگ یخچال تو انبار مردمه

پرشون کردی

یخچال مادرشوهرم از این معمولیاست واسه من جادارتره

اول ازدواجمون هی با خنده میگفتن آره از این به بعد هر چی خواستیم میاریم میذاریم یخچال شما 

اصلا رو ندادم بهشون ک بخوان یه بطری آب بیارن بذارن چه برسه یه کارتن هویج

دختر  تو خودتو و زندگیتو وقف خانواده شوهرت کردی؟

عاقل باش  انقدر سواری نده بهشون ،فکر کردی تو این دوره زمونه اینا قدرتو میدونن؟ نه به خدا 

پول سرکارتو واسه خودت پس انداز کن اصلا به شوهرت نگو چقدر

بعدم تازه از شوهرت واسه خودت خرجی بگیر

حتی اگه ۲ روزم شوهرت بیکار شد نزار خونه بخوابه تو خرج کنی

بذار بره کارگری بره مسافر کشی

این زندگی نیست ک تو میکنی