دعوای دخترا رودیدین همه جا پخش شده فکر نکنم ۱۷ یا۱۸ بیشتر باشن واقعا داریم به کجا میریم ترس ازاینده بچه ها دارم حالا یه عده میگن به مامربوط نیست اما واقعا باید بگم اینا پدرمادر ندارن چطوری یه دختر قمه به اون بزرگی حمل میکنه توخیابون ومادر متوجه نمیشه اصن ازکجااومده که مادر ندیده 😐😐😐😐😐😐
من نديدم متاسفانه😐☹️منم هميشه يه چاقو توي كيفم دارم خب لازم ميشه توي اين دور زمونه 🙂🙃
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
[QUOTE=198660289]گلم درسته که دفاع کرده ازخودش اما اگر تو این بحث یه اسیب جدی میزد قاظی قبول میکرد که دفاع ازخود بوده ...[/QUOTE دعوا سر چی بوده حالا؟؟؟
خدایا شکرت واسه نگاه پر مهرت💝 دل را سر شوقی اگرم هست تو آنی😍
نه پدرومادر بیچاره که زجر میکشن که بچه شون تو رفاه باشه
پدرومادری که حاضرن کل زندگیشونو بدن بچشون به راه راست بره
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
دلایل مختلف ممکنه داشته باشه این رفتارهاشون ، برخی شون خانواده ی درستی ندارند، برخی خانواده هاشون دچار اعتیادن، برخی دچار فقرند ، امّا خیلی شونم متموّلند و پدر و مادر درست تربیت نکردند.
یک درصد کمی هم ، درست تربیت کردن و از جامعه تآثیر پذیرفته اند و گروه همسالان، که این عدّه کمند.
اغلب افرادی که درست تربیت می شن از جامعه تآثیر نمی پذیرند و خودشون تآثیرگذارند.
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
واقعا که تاسف باره من فکر میکنم بیشتر بخاطر جلب توجه این کارا رو میکنن...
اینا توی سن بلوغن میخوان ادعای بزرگنمایی و لات بودن بکنن نمیدونن این کارشون چقذر زشت و بچگونس چقدر خنده دار میشن بزرگ که شدن یاد کارشون میوفتن از خجالت اب میشن تو زمین
بیشتر موقع ها مادر از پسشون برنمیاد ب نظرت کسی ک قمه میکشه جتی از روی نادونی مادر حریف اون میشه اخه
حرفت درسته ولی قطعا ازادی دادن بیش از حد و الکی به بچه مسبب این چیزا میشه توی اروپا و امریکا هم ازادی تعیین شده میدن به بچه ایرانیا دیگه وا دادن یه چیزی فهمیدن بچرو میذاره هر طوری میخواد شکل بگیره تربیت خانواد خییلی تاثیر میذاره روی بزرگ شدن بچه این دختر کجا بزرگ شده که غمه میزار تو شلوارش میگرده تو خیابونا حتما تو خونوادش از غمه استفاده کردن که اینم ییاد گرفته