2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ببخشید من نمیدونم چرا آی یو آی میشدید شماها؟ یعنی چکار میکنن براتون ؟

ای یو ای کلا برای اونایی انجام میشه که تحرک اسپرم خوب‌نیست یا کیفیت پایینه کلا مشکلات اسپرمی ولی خب برای اونایی که تنبلی تخمدانم دارن تویه روند کارiuiهست تا سه بار انجام میدن منفی بشهivfمیکنن

به این صورتم هست که سونو میشی روز ۳ پریودی دارو بهت میدن روز ۱۱ باز سونو میشی اگه فولی خوب داشته باشی امپول ازادسازی میدن بهت بزنی با یه تاریخ‌مشخص میکنن برب برای انتقال

صبح میرید شوهرتون نمونه اسپرم میده اونا شست شو میدن کلا اون قوی ها و با کیفیتا رو جدا میکنن ‌.بعدم صداتون میزنن مثل معاینه معمولی اون اسپرم به داخل رحم تزریق میکنن .بعدم ۲۰ دقیقه‌میخوابی و تمام ۱۴ روز بعدم میری ازمایش بارداری میدی

اره تنبلی تخمدان دارم من خالمم همین مشکل داشت بعد ۱۱ سال دارو و دکتر اخرم طبیعی باردار شد الانم من م ...

من هنوز سونو نرفتم ولی بدجور رفته رو مخم حس میکنم شاید منم تنبلی دارم.یه آزمایش هورمونی دادم که LH خیلی بالا بود.دکتر گفت هورمونات بهم ریخته

شمام تو آزمایشاتون اینجوری بود؟

من هنوز سونو نرفتم ولی بدجور رفته رو مخم حس میکنم شاید منم تنبلی دارم.یه آزمایش هورمونی دادم که LH خ ...

بدترین چیز برای تخمدان همین استرسه با یه سونو معمولی مشخص میشه تنبلی دارین یانه ‌

من هنوز سونو نرفتم ولی بدجور رفته رو مخم حس میکنم شاید منم تنبلی دارم.یه آزمایش هورمونی دادم که LH خ ...

من ازمایشمfsh .Lhم نرمال نبود الان دقیقا یادم نیست بالا بوده یا پایین ‌ولی خب اگه دکترتون خوب باشه سریع درمان میشید .

من ازمایشمfsh .Lhم نرمال نبود الان دقیقا یادم نیست بالا بوده یا پایین ‌ولی خب اگه دکترتون خوب باشه س ...

دقیقا برا منم اینا نرمال نیستن.من برا ریزش مو پیش متخصص پوست و مو رفتم تو اون آزمایش معلوم شد که اینا بالان.ولی هنوز پیش دکتر زنان نرفتم ببینم تنبلیم دارم یا نه.فعلا اسپیرونولاکتون با قرص جلوگیری میخورم امیدوارم جواب بده.خیلی ذهنم درگیرشه

دقیقا برا منم اینا نرمال نیستن.من برا ریزش مو پیش متخصص پوست و مو رفتم تو اون آزمایش معلوم شد که این ...

اگه میتونی روزسوم پریودیت برو سونو .قبلش برو زنان که برات سونو بنویسه روز سوم یا هر روز که دکتر تشخیص بده انجام بده معلوم میشه .پلی کیستیک جوریه که هر موقعه بری سونو مشخصه چون دائما تو سونو میزنه تعدادی کیست ریز یاpco

اگه میتونی روزسوم پریودیت برو سونو .قبلش برو زنان که برات سونو بنویسه روز سوم یا هر روز که دکتر تشخی ...

آره حتما باید برم.ممنون از راهنمایی که کردی عزیزم.امیدوارم زودتر حامله شی و طعم مادر شدنو بچشی🧡