2777
2789

یکی از آشنا های ما رفته گارسونی تو یه رستوران نسبتا معروف و باکلاس برا یه ماه و اینا

بعد یه شب مثل اینکه یه بلاگر شیرازی اونجا شام خورده بوده بعد از رفتنش این می‌ره میز رو تمیز کنه یه انگشتر پیدا می‌کنه می‌بره میده صندوق میگه مال میز فلان شماره هستش اگه اومد دنبالش بدین بره(مردانه بوده) 

بعد شیفت داشته برمیگشته خونش یادش میاد کیفش جا گذاشته برمیگرده از وسط راه کیف برداره

بلاگر همون موقع اومده بوده دنبال انگشترش صندوق میگه ایشون انگشترو آورده اونم یهو می‌پره بغل اینو کلی بوسش می‌کنه عکس میگیره و... بعد میگه بابت صداقتت این انگشتر گرونی بوده بیا بهت مژدگانی بدم

حقشه ایا؟

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.