2777
2789
عنوان

اگ چندشتون میشه نیاید

292 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من ی دختر خاله دارم ک این مشکل رو داره و نتونسته ترکش کنه و از شما میخام اگ راهکاری دارید بدید. 

هرچند خودمم حالم بد میشه ولی خب ی نوع مریضی هست و داره عذاب میکشه و میخاد درمان شه. 

دختر خاله من از بچگی این عادت رو داره ک دست تو دماغش میکنه مدام و با عرض پوزش اونو تو دهنش میزاره و الان 16 سالشه و من ب طور اتفاقی دیدم و حالم بد شد و دعواش کردم میگ دست خودم نیست لطفا نگید حالمو بهم زدید و فلان اگ راهکار دارید بدید ممنون 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خودم میدونم چندشه 🙁😑ولی اون در ب در خودش زجر میکشع و دنبال راهکاره اگ راهکار دارید بگید 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

رو همه دستش فلفل سیاه بزنید

بابا 16 سالشه بچه نیست ک🥲

والا تنها چیزی که به ذهنم رسید اینهنوک انگشتش رو فلفل بزنه:)

🤣🥲

بابا خودم میدونم چندشه 🙁😑ولی اون در ب در خودش زجر میکشع و دنبال راهکاره اگ راهکار دارید بگید

قدم ب قدم 

اول دست تو دماغش کرد به جای اینکه بذاره تو دهنش سریع یه کار دیگه جایگزینش کنه. پاک کردن با دستمال .

بعد کم کم خود عادت دست تو دماغ رو هم کم کنه . 

یه جایزه کوچیک که حکم پاداش داشته باشه هم در نظر بگیرید مثلا هر ده روز که اینکار رو نکرد صد هزار تومن . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.