2777
2789
دارو چی مصرف کردی من ۳تا ۷ پری روزی سه تا لتروزول از ۸ تا ۱۳پری روزی دوتا hmgزدم روز ۱۴ امپول hcg ...

ماه های قبل تا ۱۰تا سینال اف هم زدم فایده نداشت .این ماه ۴تا hmg و ۲تا hcgو ۳تا۷ پریودی هم شبی دوتا لتروزول 

سنگین بلند نمیکنم ولی از امروز صبح ناهار درست کردم کارای روزمره خونه رو انجام میدم

دکتر به من گفت اصلا مراقبتی نداره ولی خب منم فقط پله و وسیله سنگین رعایت میکردم ‌بقیه کارامو خودم میکردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه های قبل تا ۱۰تا سینال اف هم زدم فایده نداشت .این ماه ۴تا hmg و ۲تا hcgو ۳تا۷ پریودی هم ش ...

میدونی هرکسی بدنش به یه چیزی جواب میده من با سینال اف ماه قبل سریع رشد کردند ولی نگرفت این ماه با hmgدیر تر رشد کردند حالا ببینم گیراییش چطور باشه

میدونی هرکسی بدنش به یه چیزی جواب میده من با سینال اف ماه قبل سریع رشد کردند ولی نگرفت این ماه با hm ...

اره دکترمم‌میگفت باید ببینم چی بدنتو تحریک میکنه اینجوری نیست که همه با یه دارو نتیجه بگیرن

روز ۱۱ پریودی من سونو شدم .روز ۱۲ تاhmgدیگه زدم و روز ۱۳ hcgدوتا زدم .روز ۱۴ هم رفتم برایiui . نه ا ...

عزیزم باردارشدی؟!

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
بعد hcgزیر دلت درد می کرد

من بعد انتقال خم که میشدم درد داشتم‌حس میکردم زخمم‌

ولی اصلا اصلا هیچ علائمی نداشتم بعدش تنها فرقی که کردم بعد انتقال شبش بدنم وحشناک داغ شده بود که صبحش خوب شدم

ینی تنبلی تخمدان؟ با آزمایش مشخص میشه؟

اره تنبلی تخمدان دارم من خالمم همین مشکل داشت بعد ۱۱ سال دارو و دکتر اخرم طبیعی باردار شد الانم من میرم همونجا که خالم میرفت .اره سونو که میشی‌اگه تنبلی داشته باشه‌تو تخمدونت پر کیست ریزه که همون فولی های هستن که رشد نکردن

ببخشید اسی جون این سوالو میپرسم من الان ۵روزه پریم عقب افتاده دیروز ازمایشم منفی شد و هیچ علائم پری ندارم اصلا من همیشه قبل پری سینه هام درد داشت اما الان ن فقط الان نوک سینم دست میزنم درد میکنه امکان داره باردار باشم و نشون نده فعلا

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲