2777
2789
عنوان

پوستم خراب شده

453 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من چند وقت پیش ماسک زنجبیل گذاشتم رو بخشی از پوست صورتم حدود بیست دقیقه با اینکه کلی ازش گذشته همچنان پوست صورتم خیلی نازک مونده و همش پوست پوست میشه بعد هر حمام هم کامل پوست اون قسمت بلند میشه یه بار چرب میشه یه بار خشک گاهی جوش هم میزنه همه جا هم قرنطینست و نوبت کم میدن شما تجربه ای داشتین؟انگار هیچی تاثیر نداره روش 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
زنجبیل خوب نیس چون گرماییه صورتتو یوقت خراب میکنه 

حالا هم متاسفانه خراب شده میترسم خوب نشه چون تو صورتمه خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی به پوستتون نزنید  زنجبیل بسیار گرمه چرا زدی    

چیزا گرم نباید بزنیم؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

صابون تریاک بگیر صبح شب روشم کرم ضد چروک پوستو نرم لطیف میکنه

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
چیزا گرم نباید بزنیم؟

بعضی ها متاسفانه هرچی دم دستشون باشه ازش یه ماسک درست میکنن میزنن 

مثل همین زنجبیل یا آبلیمو یا آب پیاز 

اینا به شدت اسیدی هستند و پوست رو داغون میکنند 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
یه مدت کاری بهش نداشته باش تو افتاب نرو .شوینده و لوازم ارایشی به پوستت نزن .بهتر میشه.پوست میاره

تقریبا زیاد گذشته پوستش خیلی نازک مونده و همش پوست پوست میشه واسه همین ضخیم نمیشه نمیدونم چیکار کنم 

بعضی ها متاسفانه هرچی دم دستشون باشه ازش یه ماسک درست میکنن میزنن  مثل همین زنجبیل یا آبلیمو ی ...

واییییییییییی من چن وقت پیش شکرو تو ابلیمو  ریختم رو گاز گذاشتم حل کردم غلیظ شد زدم تو صورتم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
بعضی ها متاسفانه هرچی دم دستشون باشه ازش یه ماسک درست میکنن میزنن  مثل همین زنجبیل یا آبلیمو ی ...

تو نت خونده بودم  چند نفر هم میگفتن راضی بودن حالا راست یا دروغشو نمیدونم 

مدت زیاد گذشته حتما دکتر برو.پوستت را چرب کن‌.خشک نباشه

درمان دائم داره؟حتی اگه لایه های پوستم از بین رفته باشن؟ خودم حال روحی خوبی ندارم اینم عین آینه دق جلو چشمامه

درمان دائم داره؟حتی اگه لایه های پوستم از بین رفته باشن؟ خودم حال روحی خوبی ندارم اینم عین آینه دق ج ...

اره درمان میشه .الان لک و جای جوش و هزار تا مشکل و سوختگی علاج داره...یه دکتر خوب برو پیگیری کن

قبل اینکه ماسک بزاری.رو یه قسمت بدنت تست کن و یا قبلش تو نی نی سایتم بپرسی کلی تجربه دارن خانم ها