2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. عزیزم شما از بیمه بیکاری استفاده کردید؟ مراحلش بعد اهراز هویت و کامل کردن اطلاعات و آپلود مدارک چی بود؟ میشه راهنمایی کنید

أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ
سلام. عزیزم شما از بیمه بیکاری استفاده کردید؟ مراحلش بعد اهراز هویت و کامل کردن اطلاعات و آپلود مدار ...

والا من از اسفند 99 درخواست دادم هنوزم خبری نشده ، مدارک رو که فقط اسکن کردم آپلود کردم اداره کار زده تایید ، تامین اجتماعی هم زده محاسبه و صدور حکم ، اسفند بشه یکسال میشه که درخواست دادم 

والا من از اسفند 99 درخواست دادم هنوزم خبری نشده ، مدارک رو که فقط اسکن کردم آپلود کردم اداره کار زد ...

ای وای چرا دنبالش نرفتید؟ یک سال خیلی

برای من هم اینا انجام شده الان یع اس ام اس هم اومد زده بود حکم حقوقتون با این مبلغ صادر شده 

زنگ زدم سوال کردم نیاز بیام مدارک و بیارم گفت نیاز نیست

گفت حقوق دو ماهتون تو 15 ماه سوم بیکاری واریز میشه یعنی آبان، شما اس ام اس تایید برات اومده؟ 

ای وای چرا دنبالش نرفتید؟ یک سال خیلی برای من هم اینا انجام شده الان یع اس ام اس هم اومد زده بود حک ...

اس ام اس برام اومده که تایید شده ولی هنوز واریزی نداشتم

والا من از اسفند 99 درخواست دادم هنوزم خبری نشده ، مدارک رو که فقط اسکن کردم آپلود کردم اداره کار زد ...

حتما پیگیری کنید حدلکثر بعد از سه ماه باید واریز بشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
اس ام اس برام اومده که تایید شده ولی هنوز واریزی نداشتم

برای شما طولانی شده حتما مشکلی هست باید تلفنی یا حضوری باید پیگیری کنید

از سایت تامین من پیگیری میکنم برید قسمت بیمه شدگان/حمایت های کوتاه مدت/مشاهده درخواست‌های حمایت های کوتاه مدت نشون میده در چه مرحله ای هستید، برای من انجام شده و تو مرحله صدور چک 

برای شما طولانی شده حتما مشکلی هست باید تلفنی یا حضوری باید پیگیری کنید از سایت تامین من پیگیری میک ...

منم چک میکنم سایت تامین رو واسه من زده محاسبه و صدور حکم ، ولی سایت وزارت کار زده مقرری شده

برای شما طولانی شده حتما مشکلی هست باید تلفنی یا حضوری باید پیگیری کنید از سایت تامین من پیگیری میک ...

میگم شما مدارکت رو حضوری بردی شعبه ؟؟ من الان زنگ زدم ۱۴۲۰ پیگیری کنم گفت باید اون مدارکی که اسکن کردی رو حضوری ببری شعبه ، من نبردم شاید بخاطر اون طول کشیده

میگم شما مدارکت رو حضوری بردی شعبه ؟؟ من الان زنگ زدم ۱۴۲۰ پیگیری کنم گفت باید اون مدارکی که اسکن کر ...

نه عزیزم حتی گفتم بیارم گفتن نه لازم نیست 

ولی شما یع مشکلی هست برای کارتون حتما برید

حقوق سه ماهم برام ریختن