2777
2789
جاریای من این کارو کردن کار به پلیس کشیده همسایه هاشون زنگ زدن🤦‍♀️ جفتشونم شاغل و تحصیل کرده ان

منم جاریم معلمه بهمون جاریم که دعوام شده بود کتک کاری کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدم ولی از همین تریپون اعلام میکنم انشاله بعد زایمان این بار زر اضافه زد میزنمش در حد مرگ 😂

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
والا من ۵ ماهه عقد کردم کاریشم نکردم بی لحترامیم نکردم ازهمون اول باهام لج بود جواب سلامم نمیده

یا حسوده یا داره مقایسه میکنه با دوران خودش ک مثلا براش فلان کارو نکردن بعد سر تو خالی میکنه در کل حسوده ولش کن محلش نگذار یوقت شر درست نکنه برات

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

من فقط یباراونم بگومگولفضی بودشوهرامونم بودن همینطوری نگامون میکردن😳😳😲😲 اخرش دیگه یکیشون گف ول کنیددیگه سرمون دردگرف تاچندروزسنگین بودیم ولی حرف میزدیم قهردیگه نبودیم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

ببخشیدا از تاپیک رفتم بیرون ولی دلم نیومد اینو نگم.حسم میگه دروغ میگی واسه پربازدید شدن.

یکم‌عجیبه داستانت.تو تاپیکاتم که خیلی دوست داشتی پربازدید شی.

اخیییش گیر کرده بود تو گلوم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

والا من ۵ ماهه عقد کردم کاریشم نکردم بی لحترامیم نکردم ازهمون اول باهام لج بود جواب سلامم نمیده

من همون روز عقد باهام در افتاد منم چندبار بهش گفتم نکنه چشمت دنبال شوهرم بوده چشمت دراومد منو گرفت . چندبار هم دعوا انداخت لعنتی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بخدا من همیشه سعی میکردم که دهن به دهن نشم باهاشون ولی وقتی گذشت میکنی یه سریا فکر میکنن جواب نداری هی پرروترمیشن واسه همین دیگه جوابشو دادم شستم قشنگ تکوندم پهنش کردم 

الان دیگه کاری به کارم نداره

واقعا همینه یادم نمیاد حرف و حدیثی بینمون شده باشه چون اصلا کاری باهم نداریم هیچ صمیمیتی درکار نیست& ...

دقیقا ماهم همینجوریم این وسط فقط مادرشوهره تبعیض قائل میشه اون آزارمون میده فقط😂