2777
2789
یا حسوده یا داره مقایسه میکنه با دوران خودش ک مثلا براش فلان کارو نکردن بعد سر تو خالی میکنه در کل ح ...

ن اصلا کاریش ندارم حتی بااینکه ک جواب سلامم نمیده من هربار میبینمش سلام میکنم اوایل خیلی ناراحت میشدم ولی بعد شوهرم گفت تواحترامتو بزار ولش کن واسه جشن ک میخاسم بگیرم پدرشوهرم هی میگفت نه بعد برادرشوهرم ب شوهرم گفته بود تواین کرونا جشن نگیر زنم وبنداز ب جونم منم گفتم جشن حتما میخام الان اگ نگرفتی بایدعروسی مفصلی برام بگیری دیگ هرجوری بود جشن گرفتیم 

😂😂😂😂🙄🙄🙄🙄🙄

والا خستم کرده لعنتی حرف بازی میکنه و دعوا میندازه چهارماهه باردار بودم دادبیداد کرد به ناحق به لک بینی افتادم شوهرم گفت بلکه بچه زنم میفتاد چکار میکردی گفت از خدام بود 😐 منم به مادرشوهرم گفتم این بار زر بزنه کمرشو میشکونم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من همیشه سعی میکردم که دهن به دهن نشم باهاشون ولی وقتی گذشت میکنی یه سریا فکر میکنن جواب نداری ...

برا من اینجوری نیس هرچی جواب بدی جری تر میشن دیروز رفتم یه دبه خیارشور درست کرده بودم دادم بخورن تا کم فش منو خانواده‌ام بدن

من همون روز عقد باهام در افتاد منم چندبار بهش گفتم نکنه چشمت دنبال شوهرم بوده چشمت دراومد منو گرفت . ...

وااییی درکت میکنم . من حالا حس میکنم برادرشوهرم بهم نظر داره 

وااییی درکت میکنم . من حالا حس میکنم برادرشوهرم بهم نظر داره 

نه برعکس حس کن که شاید جاریت چشمش دنبال شوهرته برا من اونطور بود 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نه برعکس حس کن که شاید جاریت چشمش دنبال شوهرته برا من اونطور بود 

نه اینجور نیس باشوهرمم خوب نیس . پشت پا عقدی ک واسه همسرم بردیم جاریم وشوهرش نیومدن بعد ک خانوادم رفتن اونا اومدن منم ارایش داشتم مانتوم هم ی کم تنگ بود بلد اومدم پیش شوهرم ب برادر شوهرم سلام کردم وداشتم باشوهرم حرف میزدم خطای چشمم دیدش ک چ جوری داره انداممو نگاه میکنه

نه اینجور نیس باشوهرمم خوب نیس . پشت پا عقدی ک واسه همسرم بردیم جاریم وشوهرش نیومدن بعد ک خانوادم رف ...

اره عزیژم از بشر همه چی برمیاد . برا منم چشم برادرشوهرم شوره ولی من محل نمیدم الان هم باردارم خودمو زیاد میپوشونم . ولی جاریم خودش بهم گفت که شوهر تو از مال من سرتره من چراپسر خالم بود تو هوا نزدمش

اره عزیژم از بشر همه چی برمیاد . برا منم چشم برادرشوهرم شوره ولی من محل نمیدم الان هم باردارم خودمو ...

انشالا  ب سلامت ب دنیا بیاد گلم 

واییییی چ پرووو این حرفا رو میزنه ب احتمال زیاد چشمش دنبالش حواست باشه

انشالا  ب سلامت ب دنیا بیاد گلم  واییییی چ پرووو این حرفا رو میزنه ب احتمال زیاد چشمش دنب ...

ممنونم خوشبخت باشی . تا حدودی نشوندمش سرجاش . ولی واقعا حرصم میده تصمیم گرفتم اینبار تو دهنی بزنمش هرچی بادا باد پیرزن ۱۲ ساله ازدواج کرده بچه ۷ ساله داره خودشو با من مقایسه میکنه 

ببخشیدا از تاپیک رفتم بیرون ولی دلم نیومد اینو نگم.حسم میگه دروغ میگی واسه پربازدید شدن. یکم‌عجیبه ...

چون دوس داشتم پر بازدید بشم دروغ گفتم عجبا آدم انقد فضول ندیم تایپیک بغلیم چیکار داشتی  فضول

دعا میکنم ایشالا لاغر بشی

😂😂😂جز نزن من با این حرفا حرصم نمیگیره.

امثال تو توی سایت زیاد به پستم خوردن که موفقیت منو کوبیدن.ولی واسم اندازه پشیزی ارزش ندارید😁😂😂

زور نزن زورتو نگه دار واسه جاریت این دفعه بزن دست و پاشو بشکن

😂😂😂جز نزن من با این حرفا حرصم نمیگیره. امثال تو توی سایت زیاد به پستم خوردن که موفقیت منو کوبیدن ...

بابا موفق  ایشالا پیروز باشی ماکه حسود نیستم شما انقد بدبین نباش زدو قضاوت نکن برات ضرر داره