به خدا منم همینجور شدم به خاطرش عروسی نگرفتم میگفت فلانی براش مراسم گرفتن تک دختره و خوشکل ا ...
اشتباه رو نبایدبا اشایاه جواب داد قطعا ایشون از خانم دیگه تعریف میکنه بسیار کار اشتباهی می کنه یعنی فاجعه اما شما نباید با اشتباه جواب بدی حداقل هفته ای یکبار بشینین سر همین چیزا با هم صحبت کنید یا اصلا بگین هفته ای یکبار بهم انتقاد کنیم و از کارای بد هم دیگه به نحو خوبا با هم صحبت کنیم
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
احمق نیستی دلسوز و فداکاری.. متاسفانه ایشونم فکر میکنه چقد پایینی که ماهی هفت تومنم بهش میدی و زنای مردم هی از شوهرشون پول میگیرن چون لیاقتشونه چون تک دختر و خوشگلن ولی نمی فهمه شوهراشون پول دارن خرج زنشون میکنن نه مثل ایشون که تمام حقوق بره پای قسط و زنش خوبی کنه کارت حقوقشم بده برا خرج خونه. بنظرم خوب کردی گفتی والا میتونستی با کارت حقوقت پولاتو جمع کنی اپل بگیری از رو هم نمیره میگه فلانی تک دختر و خوشگله
منم همین مشکلو دارم...... کلی درس بخون تا ی جا قبول شی بری سرکار..... آخرم حقوقت دست یکی دیگه و دو قرتو نیمشم باقی..... حتی برای خریدای خونه پول نمیده میگه کارتت بده آخرم میگه تو خسیسی...... تو کل دوران بارداری با سختی دارم میرم سرکاررررر'قدر نمیدونه میگه مگه تو چکار میکنی اونجا.... اگه هزار تومن از کارت خودم خرج کنم میگه این هزارتومنو چی خریدی..... نمیدونم بیکار بودم شاغل شدم. تو خونه نشسته بودم خرجمم میداد عزت و قربمم بیشتر بود
خدایااااا شکرت واسه داده ها و نداده هات.....خدایا عزیزانمو در پناه خودت حفظ کن خودت یار و یاورشون باش.یا الله