2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لیاقت من گوشی اپل هست نه گوشی پنج تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه بد گفتی، اولا میخواستی با یه آدم پولدار ازدواج کنی، دوما اگه لیاقت بهترینا رو داری خودت تلاش ...

من خودم کارمندم کارتم دستشه 

فقط مونده عصرها اسنپ کار کنم 

به خدا هدفم پول نیست 

هدفم اینه فکر نکنه سطحی اینه

نمیشه بخرم  قسط زیاده  اینم به خدا کلی تشکر کردم  ولی گفتم سطح من بالاتره

خواهر قشنگم خانومي 

شما كه هزينه هاي زندگيتونو مشاركتي پرداخت ميكنيد 

با زبون خوش خواسته ات رو بزار تو برنامه زندگيتون

منم حقوق دارم ميبينم جاريهامو همه خريداشونو شوهراشون ميكنن من يه تاپ ميخوامربخرم گير ميده 

بايد به زبون خودش خواسته اتو بزاري تو برنامه اش 

تو سرش هم نكوب ديگه چيزي رو بد جوري ضربه به زندگيت ميزني

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

کلا تاپیکایی که توش میشه استارترو سرزنش کرد پتانسیل پربازدید دارن😆

دوستان منظور استارتر اینه که بهتر از این ها رو لایق خودش میدونه

و عزت نفسش بالاست

حالا لحنش یکم بد بوده

ولی در کل خوبه زن برای خودش بهترین ها رو بخواد

از زنای زرنگی که گوشی کهنه شوهرو استفاده نمیکنند تیکه خوب غذا رو میخورن لباس خوب و با ارزش میپوشن و برای خودشون خوب خرج میکنند مردا بیشتر حساب میبرن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آخه نمیرسونه خودم کارتمو دادم چون حقوق خودش همش به جای قسط میره

هر چیزی حد و مرزی داره ، حدو مرز خودت و همسرت رو مشخص کن که حساب کار دستش بیاد ،  البته از روی اصول خودش

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

بچه هاهمسراسی لیاقت ادمارودرپول زیادخرج کردن میبینه ومتاسفانه اسی ازهمچی گذشته وشوهرش فکرمیکنه لیاقت نداره بهتره کارت حقوقت بگیری به خودت ولباستواینابرسی اگرپولم کم اوردمشکل خودشه  چون فداکاریتونمیبینه

من خودم کارمندم کارتم دستشه  فقط مونده عصرها اسنپ کار کنم  به خدا هدفم پول نیست  ه ...

ببين من التماس ميكردم طلا بخره برام نميخريد

من تولدام خودم به خودم چيزي كه دوست دارم هديه ميدم 

چون انتظار از بقيه نميشه داشت حتي شوهر

تولدام خودم ميرم حتي شده يه گرم طلا ميخرم ميندازم بخدا انقدر اروم ميشي 

حتما نبايد بيس ميليون باشه 

نزار رو دلت بمونه اينجوري بزنه بيرون عزيز

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
کلا تاپیکایی که توش میشه استارترو سرزنش کرد پتانسیل پربازدید دارن😆 دوستان منظور استارتر اینه که ...

نه بابا 

اينجوريام كه ميگي نيست ( در مورد پاراگراف دوم ات)