mehrnoooosh مدیر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 عنوان خوشمزه ترین غذای بیرونی ک خوردین چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 76 پست من خودم تا حالا پنه مرغ با سس آلفردو نخورده بودم یه بار سفارش دادم دیوونش شدم ،شمام بگید تا امتحان کنیم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی 1400/04/21 | 02:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 الان عقدم ، آون موقع باهم آشتی بودیم و بیرون میخوردیم الآن میخوام طلاق بگیرم ، شایدم چون با ... صد در صد همین بوده ک باهم بودین طعمش دلچسب بوده،اگه راهی هست جدا نشو دوستم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
پزشکـدهکده عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 2767 حق میدم خیلی وقته کگذشته😂 پشت کنکور موندن عمر تلف کردنه بیخیال حرف بقیه تو هرجایی ک باشی میتونی ... نمیدونم والا..اخه من از اول فقط ب هدف پزشکی خوندم..نصف خانواده بابام اینا پزشکن ..سخته برام...ولی اگه نخام برم پزشکی. ادبیات رو میخونم
marya8 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 1360 بهش میاد خوشمزه باشه😋 خیلی . وضع کرونا بهتر شد یه سفر برید گرگان و اکبرجوجه شعبه اصلی رو از دست ندید. حیف گرگان نیستم تا سال دیگه وگرنه حتما دعوتتون میکردم بفرمایید پیشمون
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 امروز همسرم یه ماهی کباب درست کرد ک مزه اش عالییی بوداز هرچی غذای رستورانی بهتر بود نگوووو عاشقشم،شما شکم پر کباب میکنید یا بدون مخلفات؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
آرامش۱۱ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 747 از روی ناچاری و گشنگی😁 وای دارم میرم نودل درست کنم آخه این چه تاپیکی بود این موقع شب؟؟ من رژیمم😭😭😭
zibaye_khofte2288 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 5391 غذاهای بیرون حتی املت هم باشه خیلی خوشمزه ست...تو استانبول پیتزا چهارپنیر خوردیم خیلی دوسش داشتم خیلی خوشمزه بود لعنتی سوگلی خدا منم💜
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 نمیدونم والا..اخه من از اول فقط ب هدف پزشکی خوندم..نصف خانواده بابام اینا پزشکن ..سخته برام... ولی ... ان شاالله ک قبولی😊💙 تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10738 صد در صد همین بوده ک باهم بودین طعمش دلچسب بوده،اگه راهی هست جدا نشو دوستم اره دقیقاً ، بخدا به هزار تا راه زدم اما درست نشده که نشدهمن دارم افسرده میشم از دستش ، تاپیک داستان زندگیم بخون همه چیز رو نوشتم
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 خیلی . وضع کرونا بهتر شد یه سفر برید گرگان و اکبرجوجه شعبه اصلی رو از دست ندید. حیف گرگان نیست ... قربونت برم مهربانم❤انشاالله قسمت بشه حتما امتحانش میکنم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 وای دارم میرم نودل درست کنم آخه این چه تاپیکی بود این موقع شب؟؟ من رژیمم😭😭😭 نکننننن دهعدو روز رژیمگرفتی خرابش نکنمنم رژیممدرکت میکنم ولی خرابش نکن😬 تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
مامانمهربونم عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 10416 نگوووو عاشقشم،شما شکم پر کباب میکنید یا بدون مخلفات؟ نه شکم پر دوست نداریم رو زغال کباب کرد کلی آب پیاز ریخت روش و ادویه زد کنارسم پیاز و گوجه و فلفل کباب کرد السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 وای دارم میرم نودل درست کنم آخه این چه تاپیکی بود این موقع شب؟؟ من رژیمم😭😭😭 باورت نمیشه شکمم ب صدا اومده ولی مقاومت میکنم تو هم مقاومت کن😃 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 نه شکم پر دوست نداریم رو زغال کباب کرد کلی آب پیاز ریخت روش و ادویه زد کنارسم پیاز و گوجه و فلفل کبا ... خدا حفظشون کنه دمش گرم💜 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
مامانمهربونم عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 10416 باورت نمیشه شکمم ب صدا اومده ولی مقاومت میکنم تو هم مقاومت کن😃 منم گرسنه شدم السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.