2777
2789
وای خدایا من و همسرم دو روزه مبتلا شدیم هنوز جواب تست نیومده ولی میدونم کروناست چکار کنم به ریه نزن ...

دمنوش پونه و آب نخود و آب هویج و آب سیب و سیر پخته فراموش نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتا هم اومد تو هنوز نمیدونی هندی چیه🤦😂

دلتا چیه دیگه 🥴🥴🥴🥴🥴😂😁😁🤣🤣 نه نمیدونم زیاد پیگیر اخبار نمیشم چون اعصابم خورد میشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خدا کمکتون کنه، آخه چطوری گرفتید مگه رعایت نمی‌کنید؟ 

چرا عزیزم اصلا هیچ رفت و امدی تداریم.فقط خریدهای ضروری اونم با دوتا ماسک

اصلا نمیدونم از کحا گرفتیم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
وای خدایا من و همسرم دو روزه مبتلا شدیم هنوز جواب تست نیومده ولی میدونم کروناست چکار کنم به ریه نزن ...

عزيزم نگران نباش به محضي كه جواب تست اومد به پزشك مراجعه كنيد بخواييد قرص فاويرپيرانو تجويز كنه كه هشتا هشتا بايد بخوريد روز دوم سوم تمومش ميكنه عاليه و آبميوه و دمنوش پونه و پنيرك با زنجبيل عاليه ماهم گرفتيم البته من تقريبا بي علامت بودم از تستم فهميدم دارم اما شوهرم دو روز تب كرد و بعدش عالي شد

منو شوهرم شهر غریب هیچ رفت و امدی نداریم فقط هریدهای ضروری اونم با دوتا ماسک نمیدونم اصلا از کجا م ...

مراقبت کنین

قرنطیه کنید خودتونو 

بچه هاتونو اگه نگرفتن بگو مامانت بیاد ببره 

میتونی غذا بپزی؟ 

من شنیدم میگن کندر دم کنین بخورین درمان کرونا هس جندنفر شدید بودن گویا خوب شدن 

یک لیوان اب جوش یک قاشق کندر

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مراقبت کنین قرنطیه کنید خودتونو  بچه هاتونو اگه نگرفتن بگو مامانت بیاد ببره  میتونی غذا ...

عزیزم شهر غریب هستیم هیچ کس ندارم

یه اتلق خودم افتادم یه اتاق شوهرم

بچه ها هم تو سالن

میرم میام ماسک میزنم همه در و پنجره ها بازه 

تهویه باشه

خدا کنه بچه ها نگیرن

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
انقد اوضاع زاهدان خرابه ک از هر ده تا خونه ای 9تاشون عزادارن😿

علایم دلتا هندی چجوریه؟ 

اره اوضاع سیستان وبلوچستان اصلاخوب نیست فقط زاهدان نیست شهرهای دیگه هم هستن.مادربزرگم گرفته با خاله وپسرخاله هام که الان خداروشکربهترن

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن