2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اعتقاد ندارم.خودمم ک سقط کردم این کارو انجام ندادم ولی برای حمام دخترم مامانم یه چیز اهنی یادم نیست چی بود،چهل بار زد توی اب که داخل یه کاسه کوچیک بود و ریخت رو سرم

من اصلا اعتقاد ندارم.خودمم ک سقط کردم این کارو انجام ندادم ولی برای حمام دخترم مامانم یه چیز اهنی یا ...

دعایی چیزی نخوندن به آب

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪
پس دیدی چرا یزدی ها رو صدا زدم به خاطر اینکه یزدی ها ماهرن توی این کارا عزیز😒

اطراف یزدم🤨 نزدیکیم بعدش من ۱۶ سالمه مامان بزرگم بلده☹

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

یه کلید بنداز توی کاسه اهنی چهل تا مشت اب بریز روش وبسم الله بگو روی هربار اب بعد که حموم  داشتی میومدی  بیرون اخر سر بریز روی سرت قبلش غسل حیض اینا کن

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
یه کلید بنداز توی کاسه اهنی چهل تا مشت اب بریز روش وبسم الله بگو روی هربار اب بعد که حموم  داشت ...

ممنون 

همین فقط کار دیگه نباید انجام بدم؟

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪
ممنون  همین فقط کار دیگه نباید انجام بدم؟

نه ما همین میگفتیم اگه تا فردا مشکلت نداری بذات از زن داداشم میپرسم دقیقش رو 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤