2777
2789
عنوان

با یکی آشنا شدم میگه از بچه متنفرم 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 27 پست

اگه بچه دوست داری و یه قسمت وجودت می خواد مادر باشی ردش کن بره 

این ادم ها معمولا خودخواه تر از این هستن که بخوان زندگی اشون وقف یه بچه که پاره ای از وجود خودشون هست بکنند 

شما به عنوان همسر که دیگه براش غریبه تر محسوب می شی.  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو دوس داری؟

به معیارهات نزدیکه یا پایبند هست ؟

ببین خودش اصلا موجه هست که بخوای بچه بیاری 

تو لایق مردی هستی که عاشقت باشه و انتظار بچه تون و بکشه 

من شخصا با این که بچه دارم و جونم بهشون وصله ولی اگر عقل الانمو داشتم هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم اگرم ازدواج میکردم بچه نمی‌آوردم استرس نگرانی مسئولیت تربیت درست اینا همش دغدغه اس این آقا هم لابد از این دید به بچه نگاه می‌کنه 

خودت باید تصمیم بگیری اوکی هست که کنارش حسرت بچه نخوری؟

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
خودشو دوس داری؟به معیارهات نزدیکه یا پایبند هست ؟ببین خودش اصلا موجه هست که بخوای بچه بیاری تو لایق ...

حس خاصی به بچه ندارم 

دوست دارم ها بچه 

ولی اینکه باشه یا نباشه برام مهم نیست انگار 

نمی‌دونم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
حس خاصی به بچه ندارم دوست دارم ها بچه ولی اینکه باشه یا نباشه برام مهم نیست انگار نمی‌دونم

به خودتون فرصت بده نخواه که زود تصمیم بگیری خوب و با دقت رفتارش و بسنج ببین برات همه کس هست یا نه ؟اگر هنوز به دلت نفوذ نکرده یعنی عادت کردی بهش فردا روزی که عادی شد برات ،موضوع بچه میاد وسط  

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
الان یه خانمی گفت 40سال اختلاف کم نیست یه جوری شدم

چرت گفته 

همسر من الان 43 سالشه . تا دو سه سال دیگه هم قصد بچه دار شدن ندارم . 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩