2777
2789
عنوان

میشه بیاید ی تاریخ برای عقد بگید

196 بازدید | 29 پست

پنج شیش ماهه نامزدیم همش ی مشکلی پیش اومده که نشده عقد کنیم 

ی تاریخ نزدیک بگید که زمان داشته باشم کارامم انجام بدم بریم محضر عقد کنیم تموم شه بره😭😭

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون با توجه به شرایط خانواده ها تاریخ تعیین کنید،با مشورت و نظر اونا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ما باید تاریخ عقدتونو تنظیم کنیم؟

حال خودم خوب نیست

فهمیدیم مامانم سرطان داره

با نامزدم دعوام شده

خب نمیخوای پیشنهاد بدی چیزی نگو

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

تاپیک هاتون دیدم الان مهر محکمی بر این باور من بود خیلی سطحی و بچگانه داری رفتار می‌کنی 

من بقیه باید برای مهمترین تصمیم زندگی تون نظر بدیم عزیزم این مسئله کاملا شخصی

ما بگیم ۱۳دی خوبه مصادف با ماه رجب ولادت امیر المومنین علیه السلام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حال خودم خوب نیستفهمیدیم مامانم سرطان دارهبا نامزدم دعوام شدهخب نمیخوای پیشنهاد بدی چیزی نگو

عاخه سوالت واقعا به دور از منطقه 😑

آواکادو سایت🥑