2777
2789
نه اخه عجیب غریب افتاده کجه ابجی😅خودت دوباره ببین

چین شلواره جونم🤣🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسش کرپ رز درجه یک عزیزم رنگ بندی داره تو کانالم ببین ادرسش تو امضامه ۶ تیکه قیمتش ۳۵۸

مم تل ندارم فقط سروش دارم ابجی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چتد؟جنسش چیه؟

دو جنس داره عزیزم کرپ میله ای که کلی رنگ بندی داره ۳۳۹ و جنس مازراتی که مشکی و همین رنگو داره ۴۳۹ تو کانالم میتونی رنگبندیشو ببینی ادرسش تو امضامه گل

واسم دعا کنید🤲🙏
از اینور انور از هر یه پیچ یکیشو که خوشم میاد برمیدارم از گوگل از ویسگون از هرجا که از لباسش خوشم بی ...

میشه اگه امکانش هست یکی از پیچ ها رو اگه داری برای من بفرستی من به خاطر شرایطم و کرونا اصلا نمیتونم از خونه بیرون برم خیلی از لباس های شما و سلیقتون خوشم اومد اگه پیچ اینساگرام داری ممنون میشم برای بفرستی  

شارژ هزاری دیگ نیس

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|