بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گودعربان اونجا خودم گرفتم تنوع داشت و اینکه تو طالقانی یه کوجه باریک هست الان دقیق یادم نمیاد کجاش میشه یکی هم هست سه راه احمدی هست
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
سه راه طالقانی رو به طرف مصدق که بری سمت چپ یه بازار هست بازار حاجی اولش لباسای محلی میفروشن ولی جلوتر که برید عمده فروشی خرازی هست یه بازار بزرگ همه چی داره .
سه راه برق طبقه پایین پاساژ ازادی کلا کاموا فروشیه ولی نخ مکرومه نمیدونم داره یا نه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیز دلم من دقیقا نمیدونم این چیزی که میگی کجا گیر میاد. هیچ وقت نخریدم. ولی بازار وکیل راسته پارچه فروشها برو به مغازه دار بگو دقیقا چی میخوای اونا هر کدوم چندتا خرازی آشنا سراغ دارن آدرس میدن.
این بازار حاجی رو دیشب یکی گفت بازار وکیله که؛چیزای به روز دارن؟ من مکرومه کتان سه سوزنه میخوام
نه خود بازار وکیل نیست . اون منطقه رو رفتید گاهی ؟ هر راسته اش یه اسمی داره . مثلا بازار روح الله، باز حاجی ، بازار مسگرا ، بازار وکیل هم یکیشه . من نخی که میحواید رو دقیق نمی شناسم که بگم داره یا نه ولی اونجا عمده فروشی خرازیا هست یعنی هرچی که هیچ جا گیر نمیاد اونجا دارن . ارزش رفتن داره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚