2777
2789
عنوان

رفتم خونه ی جاریم دخترش گفت...😐

646 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها جاری من تو بچه داری خیلی بهم کمک کرده منم خیلی بیشتر از کارایی که اون برام کرده براش جبران کردم،چند بار عمل کرده رفتم خونه ش کارای خونه شو انجام دادم 

الانم یه خورده سرپا شده 

تا یه هفته هرروز میرفتم خونشون غذا میپختم

امروز هم من هم خواهرشوهرم خونه ی جاریم بودیم

پا شدم رفتم آشپزخونه واسه غذا پختن

یهو دختر جاریم۱۰سالشه گفت زنعمو شما درست نکن بذار عمه غذا بپزه عمه خوشمزه میپزه

حالا تعریف از خود نباشه خونواده شوهرم حتی خود جاری و خواهرشوهرامم از همه بیشتر دستپخت منو قبول دارن دستپختم‌خیلی از بقیه شون بهتره

الان نمیدونم باید از حرف بچه ناراحت بشم و دیگه واسه غذاپختن نرم خونشون؟یا بخاطر محبت و احترام جاریم و برادرشوهرم ندید بگیرم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشو چون منم همیشه ب مامانم میگم لطفا بذار خاله بپزه خوشمز تر میپره بچه های خالم میگن بذار خاله (مامان من ) بپزه خوشمزه تر میپره 😂😂بچه ها کلا یه دست‌پخت رو ترحیج میدن بدل نگیر 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی