2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

71 بازدید | 7 پست

واقعا گیج شدم، دوماهه ازدواج کردم، همه تلاشمو برا زندگیم میکنم ولی شوهرم حرفایی میزنه یا رفتارهایی میکنه که کاملا دلسرد میشم، مثلا تو حالت خوشی که کنار هم نشستیم برگشته میگه اگر زن عموم میزاشت باهاشون رفت و آمد کنیم الان شاید من بادختر عموم ازدواج کرده بودم، بعد من آتیش میگیرم از این حرفا میگه تو حساسی، شبا میگه کنارم میخوابی دست و پات میخوره بهم میپرم با فاصله بخواب، صبحا تا بیدار میشه سریع به دوستش پیامک میده ولی بغل نمیکنه منو، فکر می‌کنم هیچ احساسی بهم نداره، نمیدونم چ کنم

از اول اینجوری بوده؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون رفتاردرست و نوع صحبت کردن با خانوم ها و‌همینطور چی رو باید بگه یا نگه رو‌بلد نیست 

وگرنه ربطی به دوست نداشتن شما نداره ، باهاش صحبت کنید

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بهش تلفن زدم سرکار بود، همکارش دختر22سالس، شوهر من خطاب به اون برگشته میگه وای دخترم خستس لبو لوچش آویزونه، از همکاراش که دخترن تعریف میکنه، اعصابم میریزه بهم، اومدیم جای دور ولی تعطیل میشه خونه نمیاد تا 9 میره باشگاه، اصلا فک نمیکنه من خونه تنهام

واقعا چطور بفهمم دوستم داره یا نه

مردها منطقی ترین ازدواج رو‌ میکنن ، از نظرش شما منطقا دختر خوب و‌مناسبی بودین‌ و‌بهتون علاقه داشته که باهاتون ازدواج‌کرده‌ 

هرکسی علاقش رو یه جور نشون میده ، پس نشونه های دوست داشتن در همه ی ادمها مشترک نیست 

بعضی ها همش دنبال خوشحال کردنه طرفشون هستن ، بعضی ها تربیتشون جوریه که راحت کلامی ابراز محبت میکنن‌

بعضی ها محبت و علاقشون رو با براورده کردن خواسته های همسرشون  نشون میدن ، بعضی ها با تلاش برای رفاه خانواده ابراز علاقه میکن

هرکس با توجه به تربیت دوران کودکیش به یک شکل ابراز علاقه میکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم