2777
2789
عنوان

بیاین بگین بعد بچه دار شدن رابطتون با همسرتون چه تغییری کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 101 پست
متاسفانه انقدر از هم دور شدیم حرفی نداریم تو بارداری رابطه مون عالی بود  خداکنه درست بشه چی بگ ...

اگه بدونی من بعد بچه اولم چی کشیدم.

شوهرم شده بود مثل جنی ها.

هممممممش سرم داد می زد.حتی می خواست بهش آب بدم داد می زد.

نه ماه تمام شبا با بالش خیس گریه کردم.بارها به جدایی فکر کردم.

حتی اگه جلوش جون می دادم عمدا نگام نمی کرد.

انقددددددر زجر کشیدم که حتی یادش می افتم بغض می کنم.انگار طلسم شده باشه

ولی یواش یواش با آرامش من و صبوری من درست شد.

جا نزدم.با اینکه سنی نداشتم.با اینکه من زایمان کرده بودم،من باید تو محبت غرق می شدم.

چاره چیه،زندگی رو باید ساخت.تو هم یا علی بگو و شروع کن.معجزه رخ نمیده چون تو خودت معجزه ای.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشت هم بچه دار شدم.شیر به شیر. همسرم کمک حاله تو بچه داری،تو کار خونه. ولی دو نفره هامون و حال ...

من بعد ازدواجم خیلیییی زود بچه دار شدم یعنی من حتی ماه عسل نرفتم البته باردار شدم به خواست خودمون بود ولی خب فکر نمیکردیم با اقدام اول دوم نتیجه بده

شوهرم خییییییلی کمکه خیلیییییی

از اونورم مادرشوهرم و خواهرشوهرم خیلییییی کمک میکنن

پسرخواهرشوهرم تقریبا همسن پسر منه 2هفته یکبار خواهرشوهرم صبح میاد پسرمو میبره میگه هم تو استراحت کنی هم یکم 2تایی وقت بگذرونید

یا خیلی وقتا شده پسرمو بردیم خونه مامانم 2تایی رفتیم بیرون دور زدیم یا حتی اومدیم خونه که تنها باشیم

اصلا نمیذارییم 2نفره بودنم فراموش بشه یا مشکلی پیش بیاد برامون

ما حتی تاحالا باهم دعوا نکردیم همیشه سعی کردیم اگر مشکلی باشه قبل از شروع بحران و تنش باهم حرف بزنیم حلش کنیم که بزرگ نشه مشکلمون

پاستیل سابقم که برگشتم  
اگه بدونی من بعد بچه اولم چی کشیدم. شوهرم شده بود مثل جنی ها. هممممممش سرم داد می زد.حتی می خواست ...

عزیزم چطور بخشیدیش؟ اصلا دلیل اینهمه بی‌رحمی چیه پس اون مردهایی که کمک میکنن و محبت میکنن مگه مرد نیستن 

من اصلا شوهرمو نمیشناسم دیگه 

من بعد ازدواجم خیلیییی زود بچه دار شدم یعنی من حتی ماه عسل نرفتم البته باردار شدم به خواست خودمون بو ...

خیلی عالیه.و حس خوب گرفتم.

اما اولا من شهر غریبم و هیچ کس رو ندارم.

دوما دم خانواده همسرت گرم.دعای خیر من پشتشون.

خیلی از چالشای زندگی من مرهون لطف بی شمار خانواده همسرم بوده☺️

عزیزم چطور بخشیدیش؟ اصلا دلیل اینهمه بی‌رحمی چیه پس اون مردهایی که کمک میکنن و محبت میکنن مگه مرد نی ...

چی بگم.نبخشم چکار کنم؟البته همون موقع ها سپردم به خدا که تو قیامت نگذره.

تازه زایمان کرده بود یهو تپش قلب و اضطراب می گرفتم بدنم می لرزید.بعد همسرمو صدا می زدم به دادم برسه انقدر داد می زد که لرزش بدنم بیشتر می شد.

الانم که گفتم دلم گرفت.

ولی خوب زندگی هست و باید ساختش.

من کوه صبرم.یعنی کووووووه. ولی دیگه روحیه ام ته کشیده.حوصله ام نمی کشه😞

نمیدونم خدا چرا باما اینجوری کرده. بارداری زایمان خونریزی شب بیداری... همش وحشتناکه. اونوقت مردای احمق بجای درک کردن هار میشن😭😭 شوهر منم خیلی عذابم داد. منو ول میکرد میرفت حتی زنگ نمیزد

هنوزم افسردگی دارم و خوب نشدم. اونوقت شوهرم میگه گذشته رو فراموش کن

نمیدونم خدا چرا باما اینجوری کرده. بارداری زایمان خونریزی شب بیداری... همش وحشتناکه. اونوقت مردای اح ...

آره.شوهر منم میگه همش تو گذشته موندی.

خب وقتی حل نشده مگه میشه فراموش کرد.

وقتی دل شکسته مگه میشه فراموش کرد؟

مگه من چند بار دیگه مادر میشم؟هیچی دیگه تموم.دو تامو آوردم.

چرا نباید نازکش می داشتم؟

از تربیت ناصحیحه.تو ایران مردا درست تربیت نمیشن.

خیلی عالیه.و حس خوب گرفتم. اما اولا من شهر غریبم و هیچ کس رو ندارم. دوما دم خانواده همسرت گرم.دعای ...

قربونت عزیزمممم

واقعا اگر نداشتمشون لنگ بود

ببین یکم شرایطتت سخته ولی میتونی کنترلش کنی

بینتون دلخوری و مشکل که پیش میاد همون موقع حلش کنید

نذار بمونه برای بعد چون فراموش نمیشه 

تو باهر مشکل مثلا میگی باشه ولش کن بعدا حرف میزنیم و .... حلش نمیکنید این مشکلا زیاد میشه یهو فوران میکنه مثلا راجب بحث امروز حرف نمیزنی هفته دیگه تو دعوای مشکل جدید بحثث امروزتم میکشی وسط مشکل 2برابر میشه

نذار حرفات تو دلت بمونه باهم زیاد حرف بزنید 

پاستیل سابقم که برگشتم  
آره.شوهر منم میگه همش تو گذشته موندی. خب وقتی حل نشده مگه میشه فراموش کرد. وقتی دل شکسته مگه میشه ...

من خداروشکر یکی اوردم واس دومی حتما پرستار میگیرم پولشو شوهرم بده جونش دربیاد. کاش واس اولی هم میگرفتم که تنهایی انقد عذاب نکشم

آخه مامان من اصلا منو کمک نکرد چون بابام مریض بود نیومد اصلا

قربونت عزیزمممم واقعا اگر نداشتمشون لنگ بود ببین یکم شرایطتت سخته ولی میتونی کنترلش کنی بینتون دل ...

اتفاقاً این ویژگی رو داریم که هرچی بشه همون لحظه حل می کنیم.

مشکل من اینه که از نظر عاطفی تو خلأ کاملم.

و همسرم می دونه و قبول داره.

ولی دریغ از کمی توجه