2777
2789
پس خداروشکر ندارم. توکل بخدا. برام دعا کنید. خیلی دلم نی نی میخاد. 

ایشاله زود زود نی نی دار میشی گلم و میای خبرشو میدی بهمون😃استرس نداشته باش و نا امید نشو اصلا😘 خیلی از دکترای میگن تا یه سال بعد اقدام طبیعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما چجوری با اینهمه مشکل باردار شدی؟؟

واقعا هرکی هم میشنید باور نمیکرد باردارم چون خیلی راهها رو رفتم و جواب نداد،اینقدر قرص خورده بودم که دیگه اعصابم نابود شده بود ولی هیش کدوم جواب نداد

قطعا که لطف خدا بود بعدشم من هر روز نیم ساعت بدون ثانیه ای وقفه خیلی تند پیاده روی کردم و این باعث گرم شدن رحمم شد ،چهل روز ژل رویال خوردم صبح ناشتا و شب قبل از خواب به اندازه ی یه نخود زیر زبونم گذاشتم تا با آب دهنم مخلوط بشه،واینکه یه مامای خونگی تو مشکین شهر بود که بهم معرفی کردن بعد سالها رفتم اولش باهاش تماس گرفتم گفت باید بیای سه روز بمونی هر صبح میرفتم تخمدونامو فشار میداد بعد به یه چیزی محکم میبست انقدر محکم میبست که درد میگرفت بعدروز سوم هم یه کارایی رو کمرم کرد و گفت برو اگه این ماه باردار نشدی ماه بعد بیا که به لطف خدا همون ماه باردار شدم...ببخشید طولانی شد و سرتونو درد آوردم

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
واقعا هرکی هم میشنید باور نمیکرد باردارم چون خیلی راهها رو رفتم و جواب نداد،اینقدر قرص خورده بودم که ...

ببخشید متن برای من از اخر به اوله ،نمیتونم بخونمش ،چیکارکنم

خداروشکر عزیزممم❤

ممنونم عزیزه دلم انشالله شما هم زود زود نی نی دار بشی، بحق امام جواد که امشب شب وفاتشه حاجتتون روا بشه

ببخشید متن برای من از اخر به اوله ،نمیتونم بخونمش ،چیکارکنم

واقعا هرکی هم میشنید باور نمیکرد باردارم چون خیلی راهها رو رفتم و جواب نداد،اینقدر قرص خورده بودم که دیگه اعصابم نابود شده بود ولی هیش کدوم جواب نداد

قطعا که لطف خدا بود بعدشم من هر روز نیم ساعت بدون ثانیه ای وقفه خیلی تند پیاده روی کردم و این باعث گرم شدن رحمم شد ،چهل روز ژل رویال خوردم صبح ناشتا و شب قبل از خواب به اندازه ی یه نخود زیر زبونم گذاشتم تا با آب دهنم مخلوط بشه،واینکه یه مامای خونگی تو مشکین شهر بود که بهم معرفی کردن بعد سالها رفتم اولش باهاش تماس گرفتم گفت باید بیای سه روز بمونی هر صبح میرفتم تخمدونامو فشار میداد بعد به یه چیزی محکم میبست انقدر محکم میبست که درد میگرفت بعدروز سوم هم یه کارایی رو کمرم کرد و گفت برو اگه این ماه باردار نشدی ماه بعد بیا که به لطف خدا همون ماه باردار شدم...ببخشید طولانی شد و سرتونو درد آوردم

واقعا هرکی هم میشنید باور نمیکرد باردارم چون خیلی راهها رو رفتم و جواب نداد،اینقدر قرص خورده بودم که ...

وای جدی،خوشبحالت،چنتا سوال ژل رویال چیه؟

بعد میشه ادرس و شماره تلفن اون ماما رو بهم بدی؟هزینه ش چقد شد برای شما

وای جدی،خوشبحالت،چنتا سوال ژل رویال چیه؟ بعد میشه ادرس و شماره تلفن اون ماما رو بهم بدی؟هزینه ش چقد ...

ژل رویال و من از اتحادیه زنبورداری شهرمون خریدم که مطمعن بشم اصله،برید تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید مزایا شو ولی من به شخصه اثرشو دیدم،منی که ماهها فولیکول بالغ نداشتم تو اون ماهی که ژل مصرف کردم ۵تا فولیکول ۱۷ به بالا داشتم

و اون مامای خونگی متاسفانه شمارشو ندارم یعنی گم کردم بابام از یکی از دوستاش گرفته بود میتونم اگه خواستید دوباره براتون بگیرم.

ژل رویال و من از اتحادیه زنبورداری شهرمون خریدم که مطمعن بشم اصله،برید تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید ...

واقعا؟؟؟

چقد خووووب،خداروصدهزاربار که نتیجه گرفتی عزیزم،زحمت میشه برات ولی میشه شمارشو برام پیدا کنی،خیلی لطف میکنی گلم،واقعا احتیاج دارم