2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر به دیر تخمک گذاری میکنی یا اینکه وقتی پریود میشی تخمک گذاری نداری و فقط در اثر ضخامت رحم در اثر استروژن و ریزش اون لایه رحم خونریزی اتفاق میافته که معمولا هم دیر به دیره

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

ورزش قاتل تنبلی تخمدانه

تامیتونی ورزش کن و شکرو قندو هرچیزی که با قندمصنوعی ساخته شده رو حذف کن به۳ماه نمیکشه درمان میشی بهت قول میدم.

دو نوع تنبلی داریم یکی هست تخمک چند ماه یه بار داره یکی هست تخکماش کوچیکه بدرد بارداری نمیخوره شاید شما دومی باشی

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
ورزش قاتل تنبلی تخمدانه تامیتونی ورزش کن و شکرو قندو هرچیزی که با قندمصنوعی ساخته شده رو حذف کن به۳ ...

دقیقا موافقم منم هر وقت ورزش می کنم مرتب مرتب میشه حتی یکم زودتر میشم ولی اگه فعالیت نداشته باشم نامرتب میشه