الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من دکتر برام چکاب کامل نوشت و سنو هم دادم نتیجه سونو این بود تخمدان ها در حالت طبیعی هستن و کیست هم ندارم. اما من الان سه ماهه اقدامم اما باردار نشدم. نگرانم واقعیت
زنان رفتم خواهر قبل اقدام . هم آزمایش کامل و هم سونو. گفت هیچ مشکلی نداری. اما پس چرا من حامله نمیشم.آزمایش تنبلی رو تو نتایج آزمایش پیدا نکردم که خاص این باشع. فقط تیروئید و... هست. اما سونو گفت مشکلی نداره تخمدان هام
زنان رفتم خواهر قبل اقدام . هم آزمایش کامل و هم سونو. گفت هیچ مشکلی نداری. اما پس چرا من حامله نمیشم ...
معمولا اگه آدم تنبلی داشته باشه تو سونو می نویسه اندازه تخمدان ها کمی بزرگتره تا مشکوک به pco و تو ازمایش هورمونی مثلا lh و FSH اینا بالاس اگه اینا رو نداشتی و علائم شم نداری احتمالا تنبلی نداری دیگه