2777
2789
عنوان

پدر شوهرم جانباز شیمیایی بوده به بچه من هم میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 107 پست

عزیزم به نظرم با یه کسی که اطلاعات داره مشورت کن 

من خودم اطلاعات چندانی ندارم به نظرم احتمالش خیلی کمه 

ان شاءالله که چیزی نیست عزیزم ولی با یه پزشکی یا کسی که ژنتیک خونده مشورت کنی خیالت راحت میشه 

خدا رحمت کنه پدر شوهرت رو همچین آدمایی که سلامتی و زندگی عادی شون و به خاطر ما از دست دادن واسه ما قهرمانن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وقاحت و بی شرمی ازشما میباره + دخالت

البته با این طرز فکر در حدی نیستی که جوابتو بدم 

ولی من خودم‌ یکی از همونام که پدرم جانباز 70درصده پس به منم ربط داره 

ریپلای نزن 

سپردمت به خدا که تو و امثال تو چقد ساده دل آدمارو میشکنن

ببینید همه جای دنیا برای وطنشون میرن جنگ...ولی خب تسهیلات به خودشون بدن بهتره تا اینکه بچه هاشون سهم ...

جای این صحبت ها به نظرتون توی این تاپیک این خانم راجع به نگرانیش سوال میکنه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
ببینید همه جای دنیا برای وطنشون میرن جنگ...ولی خب تسهیلات به خودشون بدن بهتره تا اینکه بچه هاشون سهم ...

پدری که شهید شده رفت

مثلا چه تسهیلاتی بهش بدن؟؟

از قانون های همه جا دنیا خبر دارین؟؟

عزیزم به نظرم با یه کسی که اطلاعات داره مشورت کن  من خودم اطلاعات چندانی ندارم به نظرم احتمالش ...

خیلی ازت ممنونم 

هم بابت راهنماییت هم مهربونیت و انرژی مثبتت

خب چرا اخه واقعا مگه بد هست؟ 

من تو کنکور دکتری شاهد بودم رتبه ۲۶۳ شد ۵.البته استارتر رو نمیگم هرچند جنگ واقعا وحشتناکه هر نوع جنگی هرجای دنیا ولی کاش جای سهمیه های کنکور خدمات پزشکی و مالی بهشون بدن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
البته با این طرز فکر در حدی نیستی که جوابتو بدم  ولی من خودم‌ یکی از همونام که پدرم جانباز 70د ...

چرا عقده های چندساله رومیخوای روی من خالی کنی من حرف بدی نزدم حقیقته و پون مثبت هست

ریپلای نکن

🖤