2777
2789
عنوان

پدر شوهرم جانباز شیمیایی بوده به بچه من هم میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 107 پست
ایشالا به حقه بانوی دو عالم خانوم فاطمه زهرا علیهاالسلام پسرت سالم و سلامته،، روح پدرشوهرتون شاد شهی ...

خانوم فاطمه زهرا نگه دار شما و خانواده ت باشن ممنون مهربانو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یه دختر ۴ ساله هم دارم اون مشکلی نداره  نمیدونم برای اونم باید کاری کنم ؟

استارتر از کجا می دونی مشکل خونی همسرت به خاطر شیمیایی بودن پدرش بوده؟  تحقیق کردی ببینی افراد دیگه ای از فامیلشون هم این خصوصیت رو داشتن یا نه؟ 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

[QUOTE=198418195]واقعیت هست[/QUOTEقرار نیست همه عقده هاتون رو از وضع کشور سر این بنده خدا که یک سوال پرسیده خالی کنید 

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        
پس حتما کاملا فکر نکرده حرف زدید

ببینید همه جای دنیا برای وطنشون میرن جنگ...ولی خب تسهیلات به خودشون بدن بهتره تا اینکه بچه هاشون سهمیه مثلا کنکور پزشکی دریافت کنن و بشن یه دکتری که واقعا حقش نبوده که تو این جایگاه باشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
استارتر از کجا می دونی مشکل خونی همسرت به خاطر شیمیایی بودن پدرش بوده؟  تحقیق کردی ببینی افراد ...

خودش میگه 

فقط در همین حد میدونم ظاهرا بچه بودن دکتر گفته 

ولی شوهرم کاملا سلامته و ورزشکار