2777
2789
عنوان

پدر شوهرم جانباز شیمیایی بوده به بچه من هم میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 107 پست
خب چرا اخه واقعا مگه بد هست؟ 

خودت چی فک میکنی 

یه لحظه خودتو بزار جاي این خانواده ها 

علاوه بر دردی که خودشون دارن باید این حرفارم بشنون 

مگه چيکار کردن‌ که جونشون گذاشتن کف دستشون بعد شما میای میگی سهمیش خوبه 

والا جون آدمیزاد این قدر بی ارزش نشده که بخواد سهمیه واسش مهم باشه و واسه این چيزا جونشو فدا کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه وضع کشور چشه چرا مشکلات خودتون ب بقیه نسبت میدید

شما مشخصه دلت خیلی پره اگه مشکلی نیست پس چرا اعتراض داری 

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        
پدری که شهید شده رفت مثلا چه تسهیلاتی بهش بدن؟؟ از قانون های همه جا دنیا خبر دارین؟؟

من جانباز رو گفتم...خب کمک مالی مثلا به خانواده ولی اینکه یه نفر با ۶ ترم مشروطی راحت دوباره بیاد ترم بعد بشینه سرکلاس خب ...جی بگم...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
البته با این طرز فکر در حدی نیستی که جوابتو بدم  ولی من خودم‌ یکی از همونام که پدرم جانباز 70د ...

عزیزم 🥺🥺🥺🥺🥺 خدا به پدرتون سلامتی بده ایشالا خیلی نارحت شدم.. الاهی.... پدر یعنی کوه درد 😥😥😥

خودت چی فک میکنی  یه لحظه خودتو بزار جاي این خانواده ها  علاوه بر دردی که خودشون دارن با ...

والا کدوم جوونی حاضر میشه بره از جون و زندگی‌ش مایه بزاره که آیا بعدها بچه‌هایی که هنوز به دنیا نیاورده از سهمیه‌ش استفاده کنه

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
این یک توفیق اجباریه واسشون،همین

اگر شما بحث نکنید در مورد مشکل من سوال میشه 

این تایپیک حریم من بود و شما رعایتش نکردی 

من میخواستم کسانی اطلاعات دارن راهنماییم کنن

خب که چی؟؟ حالشون خوب میشه؟؟ اون موقع که پدر های ما ها داشتن زندکی روز مرشون میکردن. اونها داشتن ...

من کاری به تاپیک این خانوم ندارم و ارزوی سلامتی برا خانواده اش دارم. اماااااا اون موقع پدر من  فقط 4/5 سالش بوده!!! این انصاف نیست که دوستم که سهمیه داره و اتتتتتفاقا با همه پسرای شهر تو این سن خاطره داره و هزار جور کار دیگه،(( البته همه مثل هم نیستن و خیلی هاشون هم پاک دامنن..) راحت بشینه سر کنکور و بدون هیچ زحمت و دردسری همون رتبه ای رو بیاره که یه نفر دیگه واسه به دست اوردنش از جونش مایه گذاشته باشه... هزاار تا کوفت و مرضو بیماری سر کنکورش گرفته باشه... 

این انصاف نیست و از صدتا حرااام حرااام تره...من که نمیبخشم...قبول دارم باید به خانواده این افراد حمایت بیشتری بشه اما نه حمایت به این مستقیمــــی.. میتونن براشون کلاس و مدارس عالی بسازن یا ماهانه هزینه ای بدن نه اینکه مستقیم صندلی کنکور یا ازمون استخدامی که حق یه مسلمون دیگه هست رو بگیرن!!!