بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم
علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم
پسینی زوده هنوز ک بی بی چک بدم؟اگه بی بی چکو الان امتحان کنم اگه حامله هم باشم منفی نشون میده؟
اره زوده حدااقل ۱۷_۱۸روز صبر کن _و اینک من حالا نمیدونم درسته یا ن_درازمیکشم دس میزنم زیر دل سمت راس ی چیزی مث تیله یا چیز دیگ حس میکردم ،نمیدونم قبلش بوده یا ن_
بچه ها سلام منم،یه ۵ روزی هست از موعدم گذشته و فعلا کاری نکردم،البته یه پسر ۵/۵ ساله دارم،دوست دارم باردار باشم ولی می ترسم که بیبی چک بزارم منفی باشه بخوره تر ذوقم
میگم یه کم دیگه بگذره بعد بزنم،هرروز کلی حس عجیب و غریب دارم،که تا حالا نداشتم سر بچه اولم که اصلا چیزی نفهمیدم،الان با این وضع کرونا به همه چی شک کردم واسه اونه می ترسم