2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۴روز قبل پری زدم مثبت شد_هرکی متفاوته

علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم

من ۴روز قبل پری زدم مثبت شد_هرکی متفاوته

علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم

من اگ‌بار اولم گرفته باشه بعد ۲۰روز مثبت شد_یکم حالت تهوع داشتم_حالتای پریود_صورتمم دونه زده بود🤔و‌ ...

پس‌ینی زوده هنوز ک بی بی چک بدم؟اگه بی بی چکو الان امتحان کنم اگه حامله هم باشم منفی نشون میده؟

پس‌ینی زوده هنوز ک بی بی چک بدم؟اگه بی بی چکو الان امتحان کنم اگه حامله هم باشم منفی نشون میده؟

اره زوده حدااقل ۱۷_۱۸روز صبر کن _و اینک من حالا نمیدونم درسته یا ن_درازمیکشم دس میزنم زیر دل سمت راس ی چیزی مث تیله یا چیز دیگ حس میکردم ،نمیدونم قبلش بوده یا ن_

بچه ها سلام منم،یه ۵ روزی هست از موعدم گذشته و فعلا کاری نکردم،البته یه پسر ۵/۵ ساله دارم،دوست دارم باردار باشم ولی می ترسم که بیبی چک بزارم منفی باشه بخوره تر ذوقم

خب اول و اخرش ک باید بفهمی یه بی بی بزن

میگم یه کم دیگه بگذره بعد بزنم،هرروز کلی حس عجیب و غریب دارم،که تا حالا نداشتم سر بچه اولم که اصلا چیزی نفهمیدم،الان با این وضع کرونا به همه چی شک کردم واسه اونه می ترسم