2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی باشم یه شیرینی بهت میدم،چون اولین نفری هستی که دارم باهات در میون میزارم،شایدم توهم باشه،نمی دو ...

پس اگه من حامله شم بهت شیرینی میدم اگ تو حامله شی تو شیرینی میدی😋

آره،توهم بارداری یا تو اقدام

تو اقدامم هفتم این ماه اقدام کردم یه مدت بعدش شکم درد داشتم همراهه ترشح .سره این ماه موعودم هست ولی امروز فقط لکه قهوه ای داشتم شکم دردم دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم

تو اقدامم هفتم این ماه اقدام کردم یه مدت بعدش شکم درد داشتم همراهه ترشح .سره این ماه موعودم هست ولی ...

تا موعد صبر کن،من جات استرس گرفتم

من لکه چیزی ندیدم واسه خودم ،سر بچه اولم هم هیچی😬بدنم مخفی عمل می کنه🤪

تا موعد صبر کن،من جات استرس گرفتم من لکه چیزی ندیدم واسه خودم ،سر بچه اولم هم هیچی😬بدنم مخفی عمل م ...

خخخخخ والا منم استرس دارم میترسم منفی شه بزنه تو ذوقم شوهرم خیلی بچه دوس داره منم دوس دارم ولی میگفتم زوده چون ۲۳ سالمه بزور راضیم کرده

خخخخخ والا منم استرس دارم میترسم منفی شه بزنه تو ذوقم شوهرم خیلی بچه دوس داره منم دوس دارم ولی میگفت ...

منم از همین می ترسم دیگه،من بچه اولم رو ۲۶ سالگی آوردم،الانم ۳۲ سالمه اندر خم یه کوچم،نمیدونم چیکار کنم

منم از همین می ترسم دیگه،من بچه اولم رو ۲۶ سالگی آوردم،الانم ۳۲ سالمه اندر خم یه کوچم،نمیدونم چیکار ...

نگه داری بچه سخته؟من هنوز هیچی نشده استرس سیسمونیشو دارم که چیا باید بخرم چیا نخرم ایشالا تو ذوقم نخوره😑😑

کلی هنوز جا داری،سنت هم خوبه

اره واسه همین میگفتم ک زوده یه سال هست ازدواج کردم میخواستم یه مدت تنهایی حالشو ببریم بد ولی دیگ شوهرم میخواد مجبورم هم اینک خیلی تنها هستم شوهرم راننده تریلی هست هفته ها خونه نیس دیگ مجبورم یه بچه داشته باشم سرمو گرم کنم پوکیدم

نگه داری بچه سخته؟من هنوز هیچی نشده استرس سیسمونیشو دارم که چیا باید بخرم چیا نخرم ایشالا تو ذوقم نخ ...

دعا کن من بچه م دختر شه،تو هم بچه ات پسر شه بیا من کلی وسیله نو دارم بهت میدم،نرو سمت وسیله که خیلی گرونه،بچه ی من مستقل بار اومده دردسری نداشت از بچگی

اره واسه همین میگفتم ک زوده یه سال هست ازدواج کردم میخواستم یه مدت تنهایی حالشو ببریم بد ولی دیگ شوه ...

منم اون موقع یکسال بعد آوردم،چه کار خوبی کردم،الان اگه تازه اولی رو می خواستم بیارم حس نداشتم،واسه پسرم خوشحال میشنثم بچه دار بشم،می خوام بهترین رفیق دنیارو بهش هدیه بدم😍😊

دعا کن من بچه م دختر شه،تو هم بچه ات پسر شه بیا من کلی وسیله نو دارم بهت میدم،نرو سمت وسیله که خیلی ...

خخخخ مرسی عزیزم من از الان دارم براش برنامه ریزی میکنم میخوام بهترین باشه بهترینارو داشته باشه اره قیمتا ک افتضاحه ولی به شوهرم گفتم حالا ک بچه میخوای من براش همه چی‌میخرما اونم قبول کرده اخه میدونی مامانم ازم دوره وقتی ازدواج کردم ۳۰ میلیون داد بهم گف برا سیسمونیت اینا