2777
2789
عنوان

خصوصیات چهرمو میگم بگین خوشگلم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست
جایی نخوندم. خود جاریم گفت. توی نت چیزای پراکنده زیادی نوشته

پس جاریتون تمام خصوصیات خودشو گفته گزاشته معیار زیبایی جهانی 

واقعا که 

توجه نکن به حرفش 

اصلا شما هم لجشونو در بیااااار 

به قول مامانم اونی که دید خوشگلم اومد بام ازدواج کرد دیگه مهم نیست بقیه 😂😂😂

میشه لبخند خدا رو از طبقه های پایین تر هم دید !🙃🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عکس چشماتو بزاز لاقل ابنطوری خبلی بهتر میشه نظر داد 

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
سفیده.  همین جاریم خیلی میکوبونه تو سرم که اون سبزه و نمکیه من سفید و بی روح💔. من از گل نازک ت ...

به نظرم داده از حسودی میگه 

منم یکی از دوستام اینجوریه یا تو فامیل داریم از حسودی میخان مال تو رو بی ارزش جلوه بدن 🙁

میشه لبخند خدا رو از طبقه های پایین تر هم دید !🙃🌱

و اینکه اسی پوست سفید خیلی خیلی زیباست!

نزار خرف مردم روت تاثیر بزاره 

همین جاریت اگه گندمی یا ی رنگ دیگه ایی بودی یچیزی در میاورد میگفت ..

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

عکس چشماتو بزار لاقل البته اگه دوست داری گل اینطوری صادقانه نظر میدیم

خودمم میدونم، خصوصیات چهره و اندامم اصلا طبق معیارای زیبایی نیست💔

😂😂شوخی کردم میدونی چیه من کلا بدم میاد کسی اینجور سوالایی بپرسه خب اینجور که آدم نمیتونه تشخیص بده 

یا عکستو بزار یا هیچ 

هرکسی زیبایی های خودشو داره تو که همه چیت خوبه

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

چش خماری قشنگه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چجوری ۶۲ کیلویی و دور کمرت ۶۴  من ۴۸ کیلو هستم دور کمرم ۶۶🙄

دقیقا منم همینو میخاستم بگم

من 46 کیلوام دور کمرم 64 چجوری اینجوری میشه عایا🥴🙄

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪
من تا حالا ادم زشتی ندیدم خودم . ولی یه سری معیار زیبایی تایین شدست مثلا پوست برنزه و چشم درشت و با ...

الان اینا معیار زیبایین؟ 

عزیزم همه خوشگلن

زیبایی معیار خاصی نداره

هرکس یجوری زیباست

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪