2777
2789
عنوان

خصوصیات چهرمو میگم بگین خوشگلم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست
۲۸ سالمه.  من همیشه ازم تعریف میکردن یا کلا چیزی نمیگفتن.  اما اون روز جاریم بهم گفت بخو ...

نباید علاقت نسبت ب خودت رو با توجه ب حرفای بقیه تغییر بدی

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
منم دو سال پیش اعتماد به نفسم ریخت  الان بهتر شدم  اصلا آدما زشت نیستن متفاوتن 🥰

من تا حالا ادم زشتی ندیدم خودم . ولی یه سری معیار زیبایی تایین شدست

مثلا پوست برنزه و چشم درشت و باز و بینی سربالا و صورت لاغر و خیلی چیزای دیگه.

هیچیم طبقشون نیست💔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بینیم ن باریکه ن کوچولو ولی خوبه  قدم 163وزنم 48 عاشق خودمم کلا😍😍 ول کن نظر بقیرو

نظر اکثریت خوبه ولی هرچی مقایسه میکنم هیچیم طبق معیارهای زیبایی نیست🥲

۲۸ سالمه.  من همیشه ازم تعریف میکردن یا کلا چیزی نمیگفتن.  اما اون روز جاریم بهم گفت بخو ...

البته بگم خیلیییی ها از روی حسادت میخوان طرفو خراب کنن گلم 

من یک بار بخاطر حرف اطرافیانم ضربه خوردم ، تجربه شد که دیگه هر چی شنیدم انگار نشنیدم 

البته الان کسی نمیگه مثلا زشتی 

کلا تیکه بندازن منظورمه 

میشه لبخند خدا رو از طبقه های پایین تر هم دید !🙃🌱
من تا حالا ادم زشتی ندیدم خودم . ولی یه سری معیار زیبایی تایین شدست مثلا پوست برنزه و چشم درشت و با ...

خیلییییاااااا طبق این معیار شما نیستن ولی خوشگلننن

البته بگم خیلیییی ها از روی حسادت میخوان طرفو خراب کنن گلم  من یک بار بخاطر حرف اطرافیانم ضربه ...

قشنگ تو روم گفت خیلی زشته اجزای صورتت.  دقیقا همینجوری که توصیف کردم خودمو توصیفم کرد فقط یکم بدتر🥲

تا حالا کسی رو چهرم ایراد نذاشته بود یعنی روشون نمیشد. نمیدونم چرا اینجوری کرد

قشنگ تو روم گفت خیلی زشته اجزای صورتت.  دقیقا همینجوری که توصیف کردم خودمو توصیفم کرد فقط یکم ب ...

جاریتون خودش خوشگله ؟؟ 

خیلییییاااااا طبق این معیار شما نیستن ولی خوشگلننن  

معیار من نیست معیار جهانیه..

من بخاطر پوستم خیلی ناراحتم سفیده و هرکاری میکنم میرم آفتاب بگیرم برنزه نمیشه قرمز میشم فقط

خب یکی دوتا چیزشون طبق معیار زیبایی نیست نه همه چیشون مثل من💔

معیار من نیست معیار جهانیه.. من بخاطر پوستم خیلی ناراحتم سفیده و هرکاری میکنم میرم آفتاب بگیرم برنز ...

از کجا خوندین این معیار جهانیه؟

اره خوبه چهرش . سبزه و چشم درشت و ابرو باریک ‌....💔

من گندمی مایل به سفیدم و سبزه 

جفتشم بم میگن ولی من پوست سفید دوست دارم 😕

پوستتون چه رنگیه 

سفیده.  همین جاریم خیلی میکوبونه تو سرم که اون سبزه و نمکیه من سفید و بی روح💔. من از گل نازک تر بهش نگفتم نمیدونم چرا اینجوری میگه،  زشتم باشم نباید بگه تو روم.