2777
2789
عنوان

خوش بحال زلیخا

125 بازدید | 12 پست

بعد ۳۰سال انتظار به عشقش رسید،بیناییشو بدست آورد،جوون شد...

اما چقدر از دخترا و پسرا هستن که الان سر عشق خورد و شکسته میشن و زندگیشونو میبازن بدون اینکه به عشقشون برسن.هیچوقت خودتونو با زلیخا نسنجید،اون یارش پیامبر بود براش معجزه کرد.تو دنیای ما نباید عاشق شد،اشتباه محضه.فقط عاشق خودتون و خدا باشین و تمام

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که الان هیچکی یکسال هم پای عشقش نمیمونه زلیخا ۳۰ سال با همه طعنه هایی که شنید منتظر یوسف بود 

الان بیشتر ادعای عاشقی رو دارن عشق واقعی ندیدم اطرافم اصلا

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

اونم اکثرا عاشق کسایی میشن که با خودشون و زندگیشون بلا تکلیفن

عاشق بهترینا هم باشن اشتباهه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

البته که الان هیچکی یکسال هم پای عشقش نمیمونه زلیخا ۳۰ سال با همه طعنه هایی که شنید منتظر یوسف بود ا ...

من دیدم عاشق واقعی دیدم اما آخر و عاقبتشون خوش نبود

زلیخا چون آخرش به خدا رسید اونجوری شد وگرنه ربطی به یار و عشق و عاشقی شد نداشت

الان بنظر شما کسی تو شرایط زلیخا باشه به خدا برسه و کور و پیر شه دوباره جوون وبینا میشه؟

نگرفتین من چی میگم

بعد اینکه بهم نرسیدن چیکار کردن؟

محکوم به زندگی بدون یار و بدون عشق

محکوم به زندگی بدون یار و بدون عشق

ولی عشقی که تهش بهم نرسن مطمئن باش یکیشون واقن عاشق نبوده و البته اینایی که تو گفتی هم بعد یه مدت یادشون میره ازدواج میکنن بچه دار میشن 

در صورتی که زلیخا ۳۰ سال فقط گریه میکرد و منتظر بود

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

ولی عشقی که تهش بهم نرسن مطمئن باش یکیشون واقن عاشق نبوده و البته اینایی که تو گفتی هم بعد یه مدت یا ...

وقتی یه طرف اونیکی رو نخواد چرا باید پاش بمونه؟