2777
2789
عنوان

کیا اندام لاغر و کشیده ای دارن با اینکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3402 بازدید | 65 پست
منم دقیقا 58 بودم با حلقه زدن شدم 50

تو یکی از برگزیدگان خدایی 😒✌🏻

بسته بابا. میخای چوب خشک یشی. ببین چقد خوبی بزنم به تخته. فقط اگر میخای کشیده تر نشون بدی. مانتوهای اندامی بلند بپوش و زیرش جوراب شلواری. یا شلوار جذب. 

از این لباسای گشاد نپوش اصلا 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط،با حلقه لاغر شدی؟بدون رژیم و ورزش دیگه ای؟ 

من بلد نیستم حلقه بزنم. اتفاقا پهلو هم دارم که بعد زایمانم موند بهم. چیکار کنم یاد بگیرم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
تو یکی از برگزیدگان خدایی 😒✌🏻 بسته بابا. میخای چوب خشک یشی. ببین چقد خوبی بزنم به تخته. فقط اگر م ...

اینقد دوس دارم لاغر استخونی ک نگو فقط یکم فرم داشته باشه باسن و سینه... 

اینقد دوس دارم لاغر استخونی ک نگو فقط یکم فرم داشته باشه باسن و سینه...  

خیلی سخته. باید بری بدنسازی.که فرم بدی به باسن و سینه. و خوب اندامتو درست کنی.گرچه بنظرم عاااالی هستی. 

منم همینو میگم اصلا بهم نمیاد 50  آره فدات مطمعنم بارها وزن کردم خودمو چون 58 بودم با حلقه زدن ...

توروخدا بگو چطور حلقه میزنی. از اون حلقه های هولاهوپ میزنی (اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم)

خیلی سخته یاد گرفتنش.😂

فقط،با حلقه لاغر شدی؟بدون رژیم و ورزش دیگه ای؟  من بلد نیستم حلقه بزنم. اتفاقا پهلو هم دارم ...

یکی دو روز تمرین کنی حتما قلقش دستت میاد اولش شاید فکر کنی نتونی اما با تمرین خیلی زود یاد میگیری... 

رژیم خاص ک نه اما مثلا چون من  بیشتر روزا هم ناهار هم شام برنج میخوردم یا ماکارونی ...شاممو سبک کردم مثلا املت و اینا اما ناهار غذای برنجی صبحانه هم تخم مرغ و عسل و اینا... در کل کار خاصی نکردم 

حلقه روزی سه بار هر بار بیست دقیقه... 

یکی دو روز تمرین کنی حتما قلقش دستت میاد اولش شاید فکر کنی نتونی اما با تمرین خیلی زود یاد میگیری... ...

چقد عالی. برم بگیرم. ببینم متونم یانه. 

ولی قبلاها با حلقه ساده مال خواهرم کار کردم. بلد نشدم. هی میفتاد. اعصاب خراب میشذ 😂

چقد عالی. برم بگیرم. ببینم متونم یانه.  ولی قبلاها با حلقه ساده مال خواهرم کار کردم. بلد نشدم. ...

کافیه سعی کنی قلقش و پیدا کنی نمیشه گفت چطور اما ناامید نشو با تمرین حتما حتما میتونی

کافیه سعی کنی قلقش و پیدا کنی نمیشه گفت چطور اما ناامید نشو با تمرین حتما حتما میتونی

مرسی مهربون