2777
2789
عنوان

کیا اندام لاغر و کشیده ای دارن با اینکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3402 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستی الان بزارم؟ 

بزا

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
هستی الان بزارم؟ 

بزار

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

خوبه هیکلت 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
هر چقدم لاغر بشم توپر دیده میشم چکار کنم میگم 40-45 بشه وزنم لاغر استخونی دیده میشم؟  میترسم او ...

لاغر نه لاغر نکن خودتو صورتت خراب میشه پوستش 

شاید استخونات درشتن ولی واقعا هیکلت خوبه 

چرا میخوای استخونی باشی 

من الان استخونی ام هر لباسی بپوشم تو تنم اویزونه مثل شما خوبه 

158. وزن 58😐

درحال رژیمم. دلم میخاد برسم به 55. کمتر نمیخام. 

وزنت عالیه. عکستو دوبار بزار لطفا

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
بنظرم به لاغر بیشتر میاد لباس

این منم نگاه کن مانتو تو تنم زار میزنه سرشونه هم که اصلا ندارم 

خیلیم خوبی بنظرم قد و وزنت چنده گلم؟ 

۱۶۴ 

۵۳ 

۵۵ بودم از وقتی دندونام رو ارتودنسی کردم لاغر شدم