2777
2789
عنوان

بیبی فیسی هم دردسری داره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 59 پست
قد و وزنت رو بگو عزیزم  مرسی حتما استفاده میکنیم

وزنم ک الان چون خیلی میخورم ۵۸ ولی همیشه ۵۳ ام قدمم ۱۶۳ دقیق البته خانومای تپل سن و سالشون بیشتر نشون میده

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی
27 سالمه آخرین باری که مطب دکتر رفتم منشی فکر کرد 18 سالمه؛از خودم تعریف نمیکنم حالم از این وضعیت به ...

چرا عزیزم لذت ببر میدونی این خودش ی نعمته خدا به هرکسی ی جور نعمت میده یکی فیسش بیبیه یکی چشای قشنگی داره یکی هیکل خوبی داره هرکسی ی جوری قشنگه و بابتش سرزنش میشه چون بقیه نمیخان اون طرف حس خوب بگیره پس واقعا برو جلو آینه و باهاش حال کن فقط چش نزنی خودتو 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالتون 😢

چرا گریه حالا بیبی فیسم نباشی قطعا یچیز خوب داری ک ازش خوشت میاد و بهش افتخار میکنی اگ پیدا نکردی هنوز پس بگرد 

منم  همینجوریم .البته نمیدونم ازچهرمه یاطرز رفتارولباس .😂

کلاارایش نمیکنم وساده میپوشم . ۲۷ام .تایکی دوسال پیش هرکی منومیدیدمیگفت کی کنکورداری😂😂یااونسری رفتم ارایشگا میگم ابرومویکم باریکترکن‌.گفت اخیییی مراسمی چیزی دعوتی نامزدیته؟؟گفتم نه ۵ساله ازدواج کردم .کرک وپرش ریخت😐😂

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
چرا عزیزم لذت ببر میدونی این خودش ی نعمته خدا به هرکسی ی جور نعمت میده یکی فیسش بیبیه یکی چشای قشنگی ...

قبلنا خیلی اذیت میشدم ولی هر چی میگذره بیشتر باهاش کنار میام؛مخصوصا وقتی میبینم دوست ها و دخترهای فامیل دارن جاافتاده میشن ولی من همینجوری کم سن موندم  

کاربری سومم   
من تاحالا ندیدم کسی اطرفمون به کسی بگن کوچیک میزنع چهرت  واقعا چجوریع بیبی فیس؟؟؟؟؟ ...

🤣🤣👌🏻 

قبلنا خیلی اذیت میشدم ولی هر چی میگذره بیشتر باهاش کنار میام؛مخصوصا وقتی میبینم دوست ها و دخترهای فا ...

من بدجنس نیستم ولی جاریم اینقد حرصش میگیره وقتی میگن تو بزرگتری منم بهش میگم خب دختر کمتر حرص بخور  که جوون بمونی 🤣🤣🤣

منم  همینجوریم .البته نمیدونم ازچهرمه یاطرز رفتارولباس .😂 کلاارایش نمیکنم وساده میپوشم . ۲۷ام ...

دقیقا 😉 ولی کیف میده فکن فردا ک بچت بزرگ شه کسی نمیگه این مامانته میگه این دوستته 😁

تو خوبی  من دومتر قد دارم  قیافم بچگونس خیلی اذیت میشم

ماشالله خوبه دیگه دوتا فاکتور مثبت قد بلند ابرو کمند صورت بچه گونه مث همین سلنا گومز ببین چقد قیافش بچست کلیم طرفدار داره قدشم ک خوبه 😁

پزبوددیگه؟

نه دادن آگاهی به مردم بود ک احساسات خودشون رو در مواجهه با چنین کیسایی کنترل کنن 

دقیقا 😉 ولی کیف میده فکن فردا ک بچت بزرگ شه کسی نمیگه این مامانته میگه این دوستته 😁

😂امیدوارم تااون موقع اینجوری بمونم انشالله

فقط موهام زودسفیدمیشه ژنیه الان شقیقه هام تقریباکامل سفیده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
سرزایمان من وقتی بچمو دیدم گریه کردم سز بودم بعد زنه میگف چرا گریه میکنی اون یکی بهش میگف بچس سنش کم ...

حالا من میگفتم چرا اینقد بچه ها زشتن و متفکر شده بودم و میگفتم نوزادا همه شبیه همن نکنه جابه جا شده باشن 🤣 احتمالا پرستار من دیگه از فکر بیبی فیسی اومده بیرون گفته این دیگه دیوونه شده 😁

😂امیدوارم تااون موقع اینجوری بمونم انشالله فقط موهام زودسفیدمیشه ژنیه الان شقیقه هام تقریباکامل سف ...

رنگ سفید چاره داره ولی خب من ترجیحم اینه رنگ نکنم ولی مطمینم چ با موی سفید چ سیاه جذاب باشی 😍