2777
2789
عنوان

بیبی فیسی هم دردسری داره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 59 پست
وااااقعاااااااا؟؟؟ عکسسسسسس زود برداااار❤️😍😍

عکس نمیذارم شبیه بازیگری چیزیم نیستم ک بخام مثال بزنم ولی مامانم میگه من شبیه بازیگر هندیه ام حالا عکسشو بخام بذارم دعوا میشه 😂😂😂

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه اولم رو ۱۸ و دومم رو ۲۰ به دنیا اوردم الانم ۲۲ سالمه و مثل تو بیبی فیسم. برا بچه دومم درد زایمان داشتم این ماماها میومدن لپمو میکشیدن میگفتن اخی چه کوچولو هست و اینا.

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
اره عزیزم اگه اعتمادم به سقف نبود مجبور بودم مث تو برم تو تاپیک این و اون غر بزنم 🙂

غرنزدم بد برداشت نکن 

اگه کسی توزندگیش اسوده خاطر باشه 

و مشکلی نداشته باشه 

مشخصه ک کم نشون میده 

اسی جون قد ووزنت هم تاثیر داره ؟ یا فقط چهرته؟

فک میکنم اصلی ترین چیزی ک تاثیر داره همون ژن هست چون به پدر و مادرمم میگن اصلا نمیخوره بچه عروس کرده باشین من کلا سبزیجات زیاد میخورم ورزشم قدیما حرفه ای انجام میدادم اما الان نه تو زندگیم همیشه به خودم و بقیه عشق میدم و زندگی شادی دارم البته مشکلاتم زیاده ولی همیشه سعی میکنم منطقی برخورد کنم و زیاد سخت نگیرم

منم بچه اولم رو ۱۸ و دومم رو ۲۰ به دنیا اوردم الانم ۲۲ سالمه و مثل تو بیبی فیسم. برا بچه دومم درد زا ...

چ جالب من ۲۴ بچه اولم بود الانم ۲۸ دومیه خدا حفظشون کنه ولی کیف میده من دلم میخاد همیشه همینطوری بمونم